Sort results by
Sort results by

Salată cu somon, căpșuni și fenicul

Foto Salată cu somon, căpșuni și fenicul

 

Această salată de vară este foarte gustoasă și o prepari în doar câteva minute.

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 4

Icon Time

    GATA ÎN: 15 minute

Icon Difficulty

    DIFICULTATE: Relaxat


Lista de ingrediente
 

•    200g (pachet) somon afumat, tăiat în fâșii
•    un bulb mare de fenicul, tăiat în bucățele fine
•    50g rucola
•    200g căpșuni coapte, tăiate în jumătate
•    5-10 bucăți miez de nucă (opțional)

Pentru dressing

•    4 linguri ulei de măsline
•    2 linguri oțet de vin alb
•    2 lingurițe de muștar (integral)
•    1 linguriță de miere
•    câteva felii de pâine prăjită, pentru sevire


Cum prepari?

1.    Într-un bol mic amestecă toate ingredientele pentru dressing. Poți adăuga după gust și alte condimente. Apoi, lasă-l deoparte.
2.     Pune într-un bol separat somonul afumat, bucățile de fenicul, funzele de rucola și căpșunile. 
3.    Adaugă dressing-ul peste salată și amestecă încet până totul este încorporat.
4.    La final pune puțin piper negru.
5.    Servește cu feliile de pâine prăjită.

Vei fi sedus de combinația de gusturi. 

Informații nutriționale per porție

Calorii Proteine Grăsimi Glucide
198kcal 14g 14g 5g