Salată de cartofi cu ierburi aromatice
O salată plină de savoare și ușor de preparat, perfectă pentru o zi agitată sau pentru a o servi invitaților tăi.
MASĂ PENTRU: 4
GATA ÎN: 20 de minute
DIFICULTATE: Relaxat
Lista de ingrediente
• 15 cartofi mici sau 8 cartofi medii
• o jumătate de cană de ierburi proaspete tăiate mărunt: busuioc, mărar, rozmarin etc.
• 2 cepe verzi
• 2 linguri ulei de măsline
• 1 lingură de muștar
• 1 lingură de oțet balsamic
• sare și piper
Cum prepari?
1. Într-o oală în care ai pus apa și puțină sare, fierbe cartofii tăiați în cuburi mari, însă nu îi lăsa prea mult pe foc pentru a evita o textură făinoasă. Pentru a te asigura că aceștia au textura perfectă, poți gusta după 10 minute;
2. Într-un bol, amestecă ceapa tăiată mărunt cu uleiul, muștarul, oțetul și ierburile;
3. Adaugă cartofii scurși de apă și amestecă bine;
4. Poți asezona cu sare și piper, după gust.
Informații nutriționale per porție
Calorii | Proteine | Lipide | Glucide |
366.5kcal | 8.9g | 4g | 4.4g |