Sort results by
Sort results by

Salată de toamnă cu brânză tofu și morcov

Foto Salată de toamnă cu brânză tofu și morcov

 

O salată caldă numai bună pentru zilele de toamnă.

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 4

Icon Time

    GATA ÎN: 45 minute

Icon Difficulty

    DIFICULTATE: Relaxat


Lista de ingrediente

•    3 cupe de roșii cherry
•    3 buchete mari de broccoli
•    12 păstăi de fasole verde tăiate
•    2 morcovi tăiați felii în diagonal
•    o salată verde
•    3 fire de ceapă verde tocată fin
•    3 linguri ulei de măsline
•    1 lingură oțet din vin roșu
•    1 linguriță muștar Dijon (opțional)
•    1 linguriță sirop de arțar (opțional)
•    2/3 cană mălai
•    1/4 cană ierburi asortate proaspete tocate
•    250g de brânză tofu tăiată felii


Cum prepari?

1.    Sotează roșiile cherry într-o cratiță mică timp de 10 minute.
2.    Într-o tigaie înaltă adaugă broccoli, fasolea verde și morcovul. Pune apa și lasă la fiert timp de 15 minute până când legumele devin moi.
3.    Aranjează frunzele de salată pe patru farfurii.
4.    Într-un bol adaugă uleiul de măsline, oțetul, muștarul și siropul de arțar. Amesetecă-le până când obții un dressing omogen și cremos.
5.    Adaugă făină de mălai într-un bol și amestec-o cu ierburile proaspete. Tăvălește cuburile de brânză tofu prin amestecul de mălai și pune-le la sotat într-o tigaie pe foc până devin arămii.
6.    Adaugă legumele fierte, roșiile și brânza tofu. Asezonează cu dressing.

Delicios, ușor, de toamnă!

Informații nutriționale per porție

Calorii Proteine Grăsimi Fibre
267 kcal 11g 14.1g 8g