Supă de roșii
Supa de roșii este prânzul perfect pentru a înveseli o după-amiază friguroasă, însă este un fel potrivit și serilor de vară.
MASĂ PENTRU: 6
GATA ÎN: 45 de minute
DIFICULTATE: Relaxat
Lista de ingrediente
• 2 morcovi
• 2 tulpini de țelină
• 2 cepe
• 2 căței de usturoi
• ulei de măsline
• 2 conserve cu roșii tăiate sau întregi, în suc propriu
• 6 roșii foarte coapte
• puțin busuioc proaspăt
Cum prepari?
1. Într-o oală adâncă în care ai picurat puțin ulei de măsline, adaugă morcovii, țelina și ceapa tăiată mărunt și lasă totul la foc mic pentru 15 minute.
2. Adaugă usturoiul tocat mărunt peste legume, apoi adaugă roșiile din conservă și cele proaspete, tăiate cuburi.
3. Amestecă bine, iar atunci când supa începe să fiarbă, pune capacul pe oală și las-o pe foc încă 10 minute.
4. La sfârșit, adaugă sare și piper după gust, apoi frunzele de busuioc proaspăt.
5. Poți folosi un blender de mână pentru a pasa supa - vei obține o textură deosebită!
Bucură-te împreună cu cei dragi de acest preparat clasic și delicios.
Informații nutriționale per porție
Calorii | Proteine | Lipide | Glucide |
69kcal | 2.3g | 1.6g | 7.5g |