Sort by

Supă Minestrone Curcubeu

Rețetă de la Greta Apostol
supa minestrone

Timp de gătire: 60 minute
Numărul de porții: 6-8
Ustensile necesare: Tocător și cutit, oală de fiert

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 100g țelină 
  • 100g ardei gras
  • 1 ceapă
  • 100g fasole verde din conservă
  • 100g fasole roșie din conservă
  • 100g porumb din conservă
  • 2L apă
  • 2 cuburi Maggi Bio cu legume
  • 50g tăieței
  • 2tbs pastă de tomate
  • 1 legatură de pătrunjel proaspăt

 

Modul de pregătire

Tăiați în cuburi mici morcovii, țelină, ardeiul și ceapă. Puneți legumele tăiate în oala de supă și adăugați apoi legumele din conservă: fasole verde și rosie și porumbul. Acoperiți cu apă și lăsați să fiarbă.
Când supa începe să fiarbă adăugați cuburile de Maggi Bio cu legume și amestecați bine. Lăsați să fiarbă până când toate legumele sunt moi și potrivite pentru cei mici (aproximativ 20 de minute).
Adăugați tăițeii și pastă de tomate și amestecați bine. Lăsați să se mai gătească încă 5 minute sau până când tăiețeii sunt complet gătiți. Opriți focul și adăugați pătrunjelul tăiat mărunt.

Poftă bună!

Valori nutriționale kcal Carbohidrați Grăsimi Proteine
Per 100g 20.3 kcal 4.1 g 0.1 g 0.9 g
Per porție (~400g) 82 kcal 16.4 g 0.6 g 3.5 g

 

Recomandări nutriționale

Sursă bună de fibre (3.8g/porție)
Pentru o masă și mai echilibrată nutrițional, asezonați înainte de servire cu puțin ulei de măsline.