Timp de gătire: 60 minute
Numărul de porții: 6-8
Ustensile necesare: Tocător și cutit, oală de fiert
Ingrediente
- 3 morcovi
- 100g țelină
- 100g ardei gras
- 1 ceapă
- 100g fasole verde din conservă
- 100g fasole roșie din conservă
- 100g porumb din conservă
- 2L apă
- 2 cuburi Maggi Bio cu legume
- 50g tăieței
- 2tbs pastă de tomate
- 1 legatură de pătrunjel proaspăt
Modul de pregătire
Tăiați în cuburi mici morcovii, țelină, ardeiul și ceapă. Puneți legumele tăiate în oala de supă și adăugați apoi legumele din conservă: fasole verde și rosie și porumbul. Acoperiți cu apă și lăsați să fiarbă.
Când supa începe să fiarbă adăugați cuburile de Maggi Bio cu legume și amestecați bine. Lăsați să fiarbă până când toate legumele sunt moi și potrivite pentru cei mici (aproximativ 20 de minute).
Adăugați tăițeii și pastă de tomate și amestecați bine. Lăsați să se mai gătească încă 5 minute sau până când tăiețeii sunt complet gătiți. Opriți focul și adăugați pătrunjelul tăiat mărunt.
Poftă bună!
Valori nutriționale | kcal | Carbohidrați | Grăsimi | Proteine |
Per 100g | 20.3 kcal | 4.1 g | 0.1 g | 0.9 g |
Per porție (~400g) | 82 kcal | 16.4 g | 0.6 g | 3.5 g |
Recomandări nutriționale
Sursă bună de fibre (3.8g/porție)
Pentru o masă și mai echilibrată nutrițional, asezonați înainte de servire cu puțin ulei de măsline.