Sort results by
Sort results by

Nestlé România este de 10 ani Partener Fondator al mișcării naționale „Și eu trăiesc sănătos!” – SETS, inițiată de Fundația PRAIS în 2011. Începând cu anul 2019, SETS continuă cu sprijinul integral al companiei noastre, ca parte a proiectului global: Nestlé for Healthier Kids.

În 10 ani, SETS a angrenat peste 198.000 de elevi din ciclul primar, familiile acestora, 3.000 de cadre didactice din 250 de scoli, 2 milioane public larg din 6 orașe: București, Cluj-Napoca, Ploiești, Otopeni, Roman, Timișoara și 15 comunități rurale din județele Prahova, Neamț și Timiș.

De la lansare, platforma integrată de social media a avut 326.321 de vizitatori din 146 de țări prin intermediul portalului www.sets.ro, iar pagina de [email protected] – 42.505 de aprecieri, 8.754 de postări și canalul de [email protected] 214 de producții video, cu 52.625 de vizualizări, împreună fiind importante instrumente de comunicare cu familiile elevilor, prietenii lor și profesorii.

Cele 50 de campanii media au avut ca rezultate 1.080 de materiale publicate în presa scrisă, în online, radio și TV.

SETS răspunde obiectivelor celor două campanii globale ale Organizatiei Mondiale a Sănătății (OMS): „Împreună combatem bolile netransmisibile" - #beatNDCs și Planul Global de Acțiune privind Activitatea Fizică 2018-2030 – „Oameni mai activi pentru o lume mai sănătoasă" – Let’s be active.

Elevii beneficiază anual de materiale educaționale și activități extracurriculare ce promovează stilul de viață sănătos bazat pe igienă, nutriție echilibrată, activități fizice și sport. În 2020, activitățile au fost adaptate special perioadei de școală acasă: „GymClass Acasă”, „Sandvișul vesel și sănătos!”, „Dansează cu mine! FRUCT-ILĂ”, quiz-uri și concursuri tematice de desen.

Mişcarea SETS face parte din Epode International Network – EIN, cea mai mare reţea globală de prevenire a obezităţii, ce reuneşte programe cu metodologii similare din 25 ţări, la un an de la lansare fiind desemnată de către DG SANCO drept "Best Health promotion European project" și un model de bune practici.

Sărbătorim 10 ani de SETS!
Si eu traiesc sanatos