Sort by
Sort by

Contribuind la obiectivele globale

copil care scrie la tabla in clasa

Eforturile noastre susțin United Nations 2030 Agenda for Sustainable Development.  

În 2015, ONU a lansat 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) pentru a aborda provocările globale, inclusiv sărăcia, inegalitatea, schimbările climatice, degradarea mediului, pacea și justiția. 

Continuăm să lucrăm din greu pentru ca afacerea noastră să contribuie la aceste obiective. Monitorizăm și raportăm transparent progresul nostru.

10 milioane
Obiectiv global 8
129,2 miliarde
Obiectiv global 2
+ 10,000 familii
Obiectiv global 1

Cum contribuim la ODD-uri

Fiecare aspect al activității Nestlé poate contribui la ODD-uri. Iată câteva exemple.
 • O viață bună încă de la început
  Prin promovarea sănătății și bunăstării, putem ajuta oamenii să trăiască vieți mai lungi și mai fericite. Credem că prin inițiative și produse care îmbunătățesc nutriția și practicile agricole mai bune, putem juca un rol în prevenirea bolilor și în crearea unei lumi mai sănătoase.
  O viață bună încă de la început
 • Drepturile omului sunt legate în mod inextricabil de viitorul nostru comun
  Prin respectarea și promovarea drepturilor omului în lanțul nostru de valori, construim o bază care contribuie la un viitor rezistent pentru planeta noastră și oamenii săi.
  Drepturile omului
 • Nestlé needs YOUth
  Credem că munca ar trebui să ofere demnitate, respect și salarii echitabile, iar ca un angajator global important, suntem mândri că oferim locuri de muncă pentru sute de mii de oameni din întreaga lume. Suntem în mod special interesați să sprijinim tinerii. Prin intermediul inițiativei noastre globale pentru tineret, oferim tinerilor abilități și educație, venind în ajutor tinerilor antreprenori și făcând agricultura un sector mai prosper pentru tineri.
  Nestlé needs YOUth
 • Progresul sistemelor alimentare regenerative
  Observăm cât de strâns legate sunt sistemele alimentare de resursele planetei. Este imperativ pentru afacerea noastră și pentru viitorul nostru comun să luăm inițiativa și să inspirăm și pe alții să ne ajute să protejăm, să reînnoim și să restaurăm resursele de care toți depindem.
  : Progresul sistemelor alimentare regenerative
 • Apa este esențială pentru viață și pentru afacerea noastră
  Apa este cea mai prețioasă resursă a planetei, iar accesul la apă este un drept fundamental al omului. Este, de asemenea, esențială pentru afacerea noastră, culturile cultivate de furnizorii noștri și procesele utilizate pentru fabricarea produselor noastre.
  Apa este esențială pentru viață și pentru afacerea noastră
 • Parteneriate pentru atingerea obiectivelor
  Nestlé colaborează pentru un impact pozitiv prin parteneriate cu numeroase grupuri diferite de părți interesate.
  Parteneriate pentru atingerea obiectivelor
Citește raportul Creating Shared Valued 2023