Sort by
Sort by

Nestlé needs YOUth

Tanar fermier

Ambiția noastră este de a ajuta 10 milioane de tineri din întreaga lume să aibă acces la oportunități economice până în 2030, prin angajare și calificare profesională, agripreneurship și antreprenoriat.

Tinerii sunt în centrul regenerării și reprezintă viitorul nostru. Ei sunt antreprenorii și inovatorii de mâine, precum și următoarea generație de fermieri care vor hrăni populația în mod sustenabil. Ei contribuie la prosperitatea comunităților lor, iar ideile lor proaspete, perspectivele diverse și energia lor aduc beneficii pentru Nestlé. Prin creșterea gradului de cunoștințe, abilități și oportunități necesare pentru a reuși, ei pot îmbunătăți propria lor situație economică personală și duce la dezvoltarea socială a comunităților lor.

Colaborăm cu alte companii pentru a susține tinerii

Prin intermediul inițiativei Global Alliance for YOUth, lucrăm împreună cu alte organizații pentru a ajuta milioane de tineri din întreaga lume să găsească un loc de muncă, să prospere în mediul de lucru sau să înceapă o afacere. Condusă de Nestlé, alianța formată din 25 de companii cu viziuni similare oferă instruire, sprijină tinerii antreprenori și oferă primele oportunități de angajare. Scopul nostru este de a oferi oportunități și o platformă pentru tineri, inclusiv reprezentare la World Economic Forum de la Davos.

Susținerea tinerilor prin programul Nestlé needs YOUth

11495
1415687
26610
64977
Nestlé needs YOUth: 10 ani

Luarea de măsuri practice pentru a ajuta tinerii să-și găsească un loc de muncă

Programul Nestlé needs YOUth vizează trei domenii distincte de interes:

CSV 2023