Sort by
Sort by

Dând înapoi comunității

barbat care gateste intr-o piata

Punem comunitățile în centrul strategiei noastre de donații, concentrându-ne pe comunitățile în care locuiesc și lucrează angajații noștri.

Credem în puterea alimentelor și băuturilor de a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți, acum și pentru generațiile viitoare.

Sprijinul pe care l-am acordat în 2022: 

CHF 121 milioane
100 de proiecte
100000 +

Zonele pe care ne concentrăm

Acționăm prin răspuns la nevoile comunităților aflate în criză, ajutând la combaterea nesiguranței alimentare și îmbunătățind calitatea vieții în comunitățile noastre.

 • Ajutor în caz de dezastru
  Ajutăm comunitățile noastre atunci când apar dezastre și le însoțim în faza de recuperare, prin sprijin și asistență dedicată din partea partenerilor globali sau locali.
  copil si mama lui zambind
 • Acces la alimente
  Combatem nesiguranța alimentară ajutând persoanele nevoiașe să aibă acces la alimente mai sănătoase și lucrăm pentru a-i integra în comunitate prin mese și servicii comune.
  doamnă care se uită în cutia de mâncare
 • Viața în comunitate
  Promovăm o viață comunitară vibrantă, plină de bucurie și dinamică prin sprijinirea evenimentelor și platformelor care fac din comunitățile noastre un loc bun de trai.
  echipa de basketball

Cum să solicitați sprijin

Nestlé are numeroase parteneriate valoroase, de lungă durată, internaționale și locale, pe care le prioritizăm pentru a asigura un impact maxim. În circumstanțe excepționale, putem fi în măsură să sprijinim programe suplimentare care se aliniază cu cadrul nostru global. 

Solicitările de sprijin pentru un proiect care operează într-o singură țară (inclusiv Elveția) ar trebui direcționate către entitatea locală Nestlé. Vă rugăm să consultați global contact directory.

Solicitările de sprijin pentru programe de natură globală pot fi trimise la adresa [email protected]

Dacă sunteți în căutare de sprijin pentru un proiect în comunitatea noastră de bază din Cantonul de Vaud, care aduce valoare pozitivă vieții comunitare, puteți afla mai multe despre criteriile și procesul nostru de aplicare pentru granturi.

CSV 2023