Sort by

KitKat Pops

Ia o pauză și bucură-te împreună cu prietenii de Kit-Kat Pops! Același gust Kit-Kat acum și sub forma unor biluțe gata să fie savurate împreună cu cei dragi. Ai parte de pauze distractive și relaxante cu Kit-Kat Pops.

kit kat pops lapte

Bomboane de ciocolată KitKat POPS cu lapte 140g

kit kat pops alune

Bomboane de ciocolată KitKat POPS cu alune 110g

kit kat pops peanuts

Bomboane de ciocolată KitKat POPS cu arahide, porumb prăjit și sărat 110g

Inovează pauza de masă cu

lion
joe
nescafe

Citește mai multe

Foto Vitamina D: vitamina soarelui

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D. 

Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.