Sort by

KitKat

kitkat-logo-round.png

Despre KitKat

Bucură-te de un moment de relaxare cu ciocolata KITKAT și scapă de plictiseala de zi cu zi. 
Napolitana KitKat crocantă învelită de un strat delicios de ciocolată este acel lucru de care ai nevoie când trebuie să îți dai un refresh de la tot ce este în jurul tău pentru a putea face față încercărilor de zi cu zi.

kitkat milk

KitKat 4F

kitkat chunky

KitKat Chunky

kitkat mini

KitKat Mini

kitkat mini mix

KitKat Mini Mix

pops lapte 300x300

KitKat Pops

Inovează pauza de masă cu

lion
joe
nescafe

Citește mai multe

 
Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto Vitamina D: vitamina soarelui

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D.