Sort results by
Sort results by

KitKat

kitkat-logo-round.png

Despre KitKat

KitKat este inamicul rutinei și prietenul cel mai bun al pauzei! Știai că, cantitatea de KitKat fabricată la fiecare 5 minute depășește Turnul Eiffel în înălțime, iar producția pe un an ar face ocolul metroului din Londra de 350 de ori. Și mai mult, aproape 20 miliarde de bucăți de KitKat sunt consumate zilnic. KitKat diferă ca sortimente și gust, în funcție de țara pe care o vizitezi: în Japonia, exista KitKat cu aroma de ceai verde, iar în Canada, Statele Unite și Europa - KitKat cu gust de unt de arahide (diferă de la o regiune la alta).

În România vă puteți bucura de KitKat în 4 variante: Milk, White, Dark și Chunky!

KitKat Chunky 40g

KitKat White

KitKat Dark

KitKat Milk

Inovează pauza de masă cu

Citește mai multe

 

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D.