Sort by

KitKat este un simbol international pentru a te bucura de o pauză bine meritată. Există un motiv pentru care KitKat este savurat în peste 80 de țări: echilibrul perfect de ciocolată și napolitană. ​

De la clasicul 4 Fingers pana la Chunky, de la aroma originală până la untul de arahide, există un Kit Kat pentru toate preferintele.​

KitKat este primul brand global de ciocolată care folosește cacao 100% din surse sutenabile prin Nestlé Cocoa Plan și certificarea Rainforest Alliance. Asta înseamnă că nu există niciun motiv să nu te oprești din orice faci... și să te bucuri de o pauză.

KitKat
KitKat este savurat în peste 80 de țări.
KitKat este primul brand global de ciocolată care folosește cacao 100% din surse sutenabile
KitKat este primul brand global de ciocolată care folosește cacao 100% din surse sutenabile
KitKat este primul brand global de ciocolată care folosește cacao 100% din surse sutenabile
Bucură-te de un moment de relaxare cu ciocolata KITKAT

Inovează pauza de masă cu

lion
joe
nescafe

Citește mai multe

 
Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto Vitamina D: vitamina soarelui

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D.