Sort by
Sort by

Biscuiți Nestlé® Junior, 180g, de la 12 luni

Preparat delicios pe bază de cereale. Biscuiții NESTLÉ Junior sunt special concepuți pentru nevoile nutriționale ale copiilor începând cu vârsta de 12 luni. 

Biscuiți Nestlé Junior 180g, de la 12 luni

  • Conțin Vitamina B1 - Tiamină, Vitamina B2 - Riboflavină, Vitamina B6, Fier.
  • Forma specială, cu dimensiuni adaptate pentru a fi ușor de ținut în mâna copilului și mâncat.
  • Biscuiții NESTLÉ Junior sunt special concepuţi pentru nevoile nutriționale ale copiilor începând cu vârsta de 12 luni.
  • Punga este resigilabilă cu fermoar Ziplock.

Important

  1. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de umiditate. După desigilare, închide atent punga cu ajutorul fermoarului Ziplock și păstreaz-o într-un loc uscat și răcoros.
  2. Pot fi consumați ca atare sau în combinație cu lapte pentru copii de vârstă mică sau piureuri.
  3. Nu consuma dacă ambalajul este deteriorat. Asigură-te că o persoană responsabilă supraveghează sugarul în timp ce mănâncă. Copilul trebuie să stea în șezut în timp ce mănâncă biscuitul.

* Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, în paralel cu alăptarea. Este important ca cel mic să beneficieze de o alimentație variată și echilibrată, ca un prim pas pentru un stil de viață sănătos.

Listă Ingrediente

Făină de grâu (56%), zahăr, amidon din grâu, unt, lapte praf degresat (3,6%), miere, minerale (carbonat de calciu, clorură de sodiu, fosfat de calciu, pirofosfat feric), agenți de afânare (carbonați de amoniu, carbonați de sodiu), vitamine [nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic - vitamina B5), mononitrat de tiamină (tiamină - vitamina B1), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2)], aromă (vanilină).

Alergeni

Conține lapte și gluten. . A nu se consuma de către copiii cu alergie la laptele de vacă sau gluten. Poate conține ou, soia și varietăți de nuci.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică: 425kcal/100g
Valoare energetică: 1791kJ/100g
Grăsimi: 10.4g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 7.6g/100g
Glucide: 75.8g/100g
Glucide din care zaharuri: 23.2g/100g
Fibre: 2g/100g
Proteine: 6g/100g
Sare: 0.41g/100g
Calciu: 320mg/100g
Fier: 6.50mg/100g
Tiamină: 1mg/100g
Riboflavină: 0.8mg/100g
Niacină: 7.8mg/100g
Vitamina B6: 0.8mg/100g
Acid pantotenic: 5mg/100g

 

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

NESTLE Naturnes
nestle
nestle yogolino

Citește mai mult

Cum revii la o alimentatie echilibrata dupa perioada sarbatorilor

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Timp necesar pentru citire: 6 minute

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Foto Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor?

Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor? 

Alimentația felinelor este foarte importantă, atât din punct de vedere nutrițional, cât și din punct de vedere al sănătății pe termen lung. În primul rând, pisica este un animal aparte, cu nevoi speciale. Pisicile sunt animale carnivore prin excelență. Au nevoie de o hrană bogată în proteine, dar cu puțini carbohidrați.  Din cauza geneticii, pisicile sunt predispuse anumitor probleme de sănătate, iar alimentația poate avea un cuvânt foarte important de zis!