Sort by
Sort by

Biscuiți Nestlé® Primul biscuit al sugarului, 180g, de la 6 luni

Preparat pe bază de cereale pentru sugari și copii de vârstă mică.

Biscuiți Nestlé Primul biscuit al sugarului, 180g, de la 6 luni

  • Biscuiții Nestlé Primul biscuit al sugarului sunt delicioși și ușor de dizolvat în lapte sau piureuri, începând cu vârsta de 6 luni.
  • Au o forma specială, cu dimensiuni adaptate pentru a fi ușor de ținut în mânuță și mâncat, de către sugarii cu vârsta de 10 luni.
  • Cutia conține 32 de biscuiti ambalați în 4 pachetele individuale.
  • Datorită formei de pișcot, sunt adaptați mânuțelor și gurii sugarilor cu vârsta de 10 luni, ajutându-i să învețe să mănânce singuri și să exploreze masticația cu primii dințișori. 
  • Pentru a-i asigura micuțului tău nutrienții esențiali în cantitățle menționate pe ambalaj este important să respecți recomandarea de servire.

Important:

  1. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de umiditate. După desigilare, închide cu grijă cutia după fiecare utilizare.
  2. Când sugarul tău a împlinit 6 luni, fărâmițează 2 biscuiți în bucățele și amestecă bine cu lapte cald sau piure până la dizolvare. Începând cu vârsta de 10 luni, îi poți oferi biscuiți întregi pentru a favoriza dezvoltarea masticației.
  3. Nu consuma dacă ambalajul este deteriorat. Asigură-te că o persoană responsabilă supraveghează sugarul în timp ce mănâncă. Copilul trebuie să stea în șezut în timp ce mănâncă biscuitul.

*Se recomandă continuarea alăptării pe o perioadă cât mai îndelungată după începerea diversificării alimentației. Este important ca cel mic să beneficieze de o alimentație variată și echilibrată, ca un prim pas pentru un stil de viață sănătos.

Listă Ingrediente

Fină de grâu (74%), zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, minerale (carbonat de calciu, lactat feros), agenți de afânare (carbonați de amoniu, tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), vitamine [mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), nicotinamidă (niacina)], arome naturale.

Alergeni:

Conține laptegluten și soia. A nu se consuma de către copiii cu alergie la laptele de vaca, gluten sau soia.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoarea energetică: 435kcal/100g
Valoarea energetică: 1835kJ/100g
Grăsimi: 11g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 2g/100g
Glucide: 75g/100g
Glucide din care zaharuri: 17g/100g
Fibre: 1.7g/100g
Proteine: 8.2g/100g
Sare: 0.2g/100g
Calciu: 270mg/100g
Fier: 8mg/100g
Tiamină: 0.6mg/100g
Riboflavină: 1mg/100g
Niacină: 14mg/100g
Vitamina B6: 0.9mg/100g
Sodiu: 80mg/100g

 

 

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

NESTLE Naturnes
nestle infants cereals
nestle yogolino

Citește mai mult

Cum revii la o alimentatie echilibrata dupa perioada sarbatorilor

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Foto Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor?

Cum ajustăm alimentația pisicilor pentru fiecare etapă din viața lor? 

Alimentația felinelor este foarte importantă, atât din punct de vedere nutrițional, cât și din punct de vedere al sănătății pe termen lung. În primul rând, pisica este un animal aparte, cu nevoi speciale. Pisicile sunt animale carnivore prin excelență. Au nevoie de o hrană bogată în proteine, dar cu puțini carbohidrați.  Din cauza geneticii, pisicile sunt predispuse anumitor probleme de sănătate, iar alimentația poate avea un cuvânt foarte important de zis!