Sort by
Sort by

Ce este FTSE4Good?

COMERCIALIZARE RESPONSABILĂ: Ne străduim să ne îmbunătăţim continuu practicile.

FTSE4Good este un index de investiţie responsabilă destinat să sprijine investitorii în identificarea companiilor care respectă standarde de responsabilitate corporativă recunoscute la nivel global. Este singurul index de acest gen care include criterii specifice referitoare la comercializarea responsabilă a substitutelor laptelui matern.

La solicitarea FTSE4Good, PricewaterhouseCoopers (PwC) verifică în mod independent practicile noastre de comercializare a substitutelor laptelui matern, ca parte a procesului continuu de evaluare, cu ajutorul unei serii de 104 criterii, în ţări cu rate ridicate de mortalitate infantilă şi malnutriţie.

Am fost incluşi în indexul FTSE4Good în luna martie a anului 2011, după ce am demonstrat că îndeplinim criteriile de includere în FTSE4Good pentru comercializarea substitutelor laptelui matern (criterii de comercializare SLM), pe lângă celelalte criterii de includere în FTSE4Good care se referă la domenii precum mediul înconjurător, drepturile omului şi lanţul de aprovizionare.

Suntem primul şi până acum singurul producător de substitute de lapte matern inclus în index.

FTSE4Good este în prezent singura terţă parte independentă, transparentă, care evaluează practicile de comercializare a substitutelor laptelui matern. Aceasta poate fi o platformă importantă nu numai pentru creşterea nivelului standardelor noastre, ci şi pentru cele ale industriei.

Puteţi citi despre progresele noastre în acest domeniu.