Sort by

Istoria si cerealele integrale – legenda si longevitate

familie mic dejun
O modalitate grozava prin care sa iti incepi ziua: cerealele pentru mic-dejun sunt gustoase si o parte importanta a unei alimentatii echilibrate pentru adulti si copii.

In zilele noastre, oamenii vor sa stie ce contin alimentele pe care le consuma. Sunt cu adevarat bune pentru noi? Sunt sigure? De unde provin? Vestea buna este ca atunci cand mananci cereale integrale, degusti un produs cu o istorie glorioasa. Dar ce sunt mai precis cerealele integrale?

Cerealele integrale au o istorie indelungata si fascinanta. Oamenii mananca cereale integrale de mii de ani. Civilizatiile stravechi venerau granele, pe care le considerau daruri ale zeilor. Expertii in nutritie sunt de acord ca cerealele integrale sunt pline de substante nutritive sanatoase, inclusiv fibre, vitamine si minerale.

Importanta cerealelor ne trimite spre o cultura globala care incepe din vremuri biblice. Zeita Demetra le-a dat graul grecilor, zeul egiptean Ra le-a dat supusilor sai cerealele, iar aztecii aduceau ca ofranda produse din cereale zeitei porumbului.

Cu peste 10.500 de ani in urma, in Orientul Mijlociu, se cultivau cele ce sunt cunoscute acum ca orz si grau; porumbul a fost cultivat cu aproximativ 1.000 de ani mai tarziu in America Centrala, iar in China, meiul si orezul erau cultivate din plante salbatice.

Alege CEREALELE INTEGRALE!

Sa-ti incepi ziua cu cereale integrale e un mod grozav de a-ti asigura o dimineata buna, tie si intregii familii! Cerealele integrale sunt atat de usor de preparat - doar torni lapte - si contin bunatatile nutritive esentiale intr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Sunt mai multe motive pentru care sa alegi cerealele integrale - intai, fiecare bob integral contine un pachetel de nutrienti care include stratul exterior al bobului bogat in fibre, partea din mijloc, care contine carbohidrati datatori de energie si germenele care contine minerale plus vitaminele B si E. Cand cereale sunt INTEGRALE, inseamna ca se foloseste intregul bob, pastrandu-se intacte elementele esentiale pe care le contin cele trei parti ale sale.

Cu cerealele de mic dejun Nestle poti savura un gust special la inceputul zilei intrucat contin vitamine, minerale, calciu si CEREALE INTEGRALE.

Cauta simbolul verde care iti garanteaza ca ai ales CEREALE INTEGRALE!