Sort by

Din ce în ce mai buni pentru tine

Pentru că înțelegem cât de importantă este nutriția pentru familia ta, specialiștii noștri au petrecut ultimii 12 ani perfecționând rețete și dezvoltând idei noi pentru cerealele Nestlé, ceea ce înseamnă că acestea sunt din ce în ce mai bune pentru tine.

Dăm tot ce avem mai bun și ne perfecționăm în fiecare zi pentru ca dumneavoastră să primiți doar ceea ce este mai bun în materie de cereale pentru micul dejun și batoane de cereale.

Promitem să îmbunătățim încontinuu valoarea nutrițională a cerealelor noastre

Vocea ta deschide calea pentru a face micul dejun mai bun în fiecare zi și ne ajută să oferim o opțiune de mic dejun mai nutritiv.

Dar știm că trebuie să mergem mai departe. Vrem să fim la înălțimea așteptărilor consumatorilor noștri și să continuăm să facem micul dejun mai bun – creând cereale hrănitoare care oferă în continuare gustul minunat pe care consumatorii noștri îl îndrăgesc.

Cereale Nestlé
Cereale Nestlé

Cele mai frecvente întrebări despre cereale.

Crocante, delicioase și făcute din cereale integrale, majoritatea cerealelor pentru mic dejun Nestlé sunt fortificate cu 5 vitamine și 2 minerale, inclusiv riboflavină, niacină, B6, acid folic, acid pantotenic, fier, calciu și, uneori, vitamina D. Privește pe spatele cutiei și vei descoperi că gama noastră largă are multe de oferit, de la cereale fortificate cu fier până la cereale fortificate cu calciu. Aruncă o privire pentru a afla ce fac pentru corpul tău.

Orice aliment de origine vegetală pe care organismul nostru nu îl poate digera complet conține fibre. Acestea pot fi găsite într-o varietate de alimente, inclusiv fructe, legume, fasole și cereale integrale. Este necesară pentru a menține un tract digestiv sănătos, precum și pentru a preveni afecțiuni precum diabetul, bolile de inimă și cancerul de colon. Deși cerealele integrale sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, conținutul lor de fibre variază. De exemplu, grâul integral conține 12,2 g de fibre la 100 g, în timp ce orezul brun conține doar 3,4 g.

Aportul de fibre recomandat

Aportul recomandat de fibre este de cel puțin 25 g pe zi. Cei mai mulți dintre noi nu reușesc să atingă acest obiectiv, așa că am fi sfătuiți să ne creștem aportul de alimente bogate în fibre, inclusiv cereale integrale.