Sort results by
Sort results by

Cereale Fitness

fitness-logo.png

Despre Nestlé® FITNESS®

Fulgi cu grâu integral, vitamine și minerale, ciocolată cu lapte, fructe deshidratate sau iaurt. Tu ce alegi? Începe-ți ziua într-un mod pozitiv cu cerealele Nestlé® FITNESS®! Bucură-te de fiecare porție delicioasă de fulgi cu cereale integrale de grâu și orez.

Cerealele de mic dejun Nestlé® FITNESS® conțin pănă la 57,3% cereale integrale și fibre și 7 vitamine și minerale, inclusiv calciu și fier. Bucură-te de fulgii de cereale integrale cu gust delicios de ciocolată Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE. Cerealele de mic dejun Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE conțin cereale integrale și fibre și 7 vitamine și minerale, inclusiv calciu și fier.

Savurează fulgi cu cereale integrale și fructe exotice - ananas, papaya, nuca de cocos și stafide. Cerealele Nestlé® FITNESS® FRUITS conțin până la 42,4 % cereale integrale și fibre și 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu și fier. Caută pungile de Nestlé® FITNESS® YOGHURT. Acestea conțin o combinație delicioasă de fulgi crocanți cu cereale integrale și fulgi înveliți în glazură fină de iaurt.

Cereale de mic dejun Nestlé® FITNESS®

Cereale de mic dejun FITNESS® CHOCOLATE

 

Cereale de mic dejun FITNESS® FRUITS

Cereale de mic dejun FITNESS® YOGHURT

 

Batoane de cereale FITNESS®

 

Batoane de cereale FITNESS® Delice

 

Batoane de cereale FITNESS® cu fructe

 

Savurează și