Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fitness


Box with image and bottom text

Despre Nestlé® FITNESS®

Fulgi cu grau integral, vitamine si minerale, ciocolata cu lapte, fructe deshidratate sau iaurt. Tu ce alegi? Incepe-ti ziua intr-un mod pozitiv cu cerealele Nestlé® FITNESS®! Bucura-te de fiecare portie delicioasa de fulgi cu cereale integrale de grau si orez.

Cerealele de mic dejun Nestlé® FITNESS® contin pana la 57,3% cereale integrale si fibre si 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu si fier. Bucura-te de fulgii de cereale integrale cu gust delicios de ciocolata Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE. Cerealele de mic dejun Nestlé® FITNESS® CHOCOLATE contin cereale integrale si fibre si 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu si fier.

Savureaza fulgi cu cereale integrale si fructe exotice - ananas, papaya, nuca de cocos si stafide. Cerealele Nestlé® FITNESS® FRUITS contin pana la 42,4 % cereale integrale si fibre si 7 vitamine si minerale, inclusiv calciu si fier. Cauta pungile de Nestlé® FITNESS® YOGHURT. Acestea contin o combinatie delicioasa de fulgi crocanti cu cereale integrale si fulgi inveliti in glazura fina de iaurt.

Descopera produsele noastre: cereale si batoane de cereale.