Sort by
Sort by

Gourmet

gourmet-logo.png

Despre GOURMET

Alintă-ți pisica cu GOURMET GOLD, GOURMET Perle, GOURMET Mon Petit sau GOURMET A la Carte.

Lasă-le să experimenteze senzația supremă în domeniul hranei.

Cu o gamă variată de rețete individuale, arome și texturi – fiecare fiind preparată la cele mai înalte standarde culinare și fiind disponibile în pachete destinate unei singure mese – GOURMET este special preparat pentru pisicile care se bucură de cele mai rafinate lucruri în viață.

GOURMET GOLD

GOURMET Mon Petit

GOURMET A la Carte 

GOURMET Perle

Răsfăț pentru pisica ta!

Citește mai multe

Cum hrănești o pisică adultă?

O alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional este crucială pentru creșterea și dezvoltarea puiului de pisică, deoarece îl va pregăti pentru o viață lungă și activă. Pisicuțele devin adulte din punct de vedere sexual în jurul vârstei de 7 luni, însă abia după un an este recomandată hrana pentru pisici adulte. Alimentația pisicilor adulte trebuie să fie de calitate, pentru a le putea oferi energia de care au nevoie.

Cum să îmbunătățești viața pisicii tale în doar trei săptămâni

Știm că bunăstarea pisicii tale e o prioritate pentru tine. De aceea am lansat provocarea de 3 săptămâni Purina ONE: pentru schimbări vizibile, atât la interior, cât și la exterior. Acceptă provocarea și oferă-i pisicii tale o viață mai lungă și mai frumoasă, alături de tine.  

Este locuința ta mediul perfect pentru o pisică?

Îți dorești o pisică și vrei să o vezi fericită și să se simtă confortabil în locuința ta. Transformă casa în trei pași ca să te asiguri că pisica ta va fi fericită.