Sort by
Sort by

Gourmet

gourmet-logo.png

Despre GOURMET

Alintă-ți pisica cu GOURMET GOLD, GOURMET Perle, GOURMET Mon Petit sau GOURMET A la Carte.

Lasă-le să experimenteze senzația supremă în domeniul hranei.

Cu o gamă variată de rețete individuale, arome și texturi – fiecare fiind preparată la cele mai înalte standarde culinare și fiind disponibile în pachete destinate unei singure mese – GOURMET este special preparat pentru pisicile care se bucură de cele mai rafinate lucruri în viață.

GOURMET GOLD

GOURMET GOLD

GOURMET Mon Petit

GOURMET Mon Petit

GOURMET A la Carte

GOURMET A la Carte 

GOURMET Perle

GOURMET Perle

Răsfăț pentru pisica ta!

felix
Purina one
cat-chow

Citește mai multe

Foto Cum hrănești o pisică adultă?

Cum hrănești o pisică adultă?

O alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional este crucială pentru creșterea și dezvoltarea puiului de pisică, deoarece îl va pregăti pentru o viață lungă și activă. Pisicuțele devin adulte din punct de vedere sexual în jurul vârstei de 7 luni, însă abia după un an este recomandată hrana pentru pisici adulte. Alimentația pisicilor adulte trebuie să fie de calitate, pentru a le putea oferi energia de care au nevoie.

Foto Cum să îmbunătățești viața pisicii tale în doar trei săptămâni

Cum să îmbunătățești viața pisicii tale în doar trei săptămâni

Știm că bunăstarea pisicii tale e o prioritate pentru tine. De aceea am lansat provocarea de 3 săptămâni Purina ONE: pentru schimbări vizibile, atât la interior, cât și la exterior. Acceptă provocarea și oferă-i pisicii tale o viață mai lungă și mai frumoasă, alături de tine.  

Foto Este locuința ta mediul perfect pentru o pisică?

Este locuința ta mediul perfect pentru o pisică?

Îți dorești o pisică și vrei să o vezi fericită și să se simtă confortabil în locuința ta. Transformă casa în trei pași ca să te asiguri că pisica ta va fi fericită.