Sort results by
Sort results by

JOE CIOCO

Gama de pungi cu napolitane acoperite se numeşte de acum JOE CIOCO.

Noua reţetă cu valuri de cremă fină şi foiţe de napolitană învelită în muuultă ciocolată, acum cu un gust mai intens căruia nu-i poţi rezista. Încearcă noul JOE CIOCO cu multă ciocolată şi două creme noi la fel de irezistibile: lapte şi alune.

Napolitanele crocante cu cremă de cacao, lapte sau alune învelite în ciocolată cu lapte reprezintă călătoria ta pe culmi delicioase alături de prieteni!

JOE CIOCO Cacao 180g

Mini napolitane irezistibile, crocante, cu o delicioasă cremă fină de cacao învelite în muuulta ciocolată cu lapte. Împarte clipele dulci oferite de JOE CIOCO cu toţi prietenii tăi!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, soia. 

Poate conţine soia, arahide şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

JOE CIOCO Lapte 180g

Mini napolitane irezistibile, crocante, cu o delicioasă cremă fină de lapte învelite în muuulta ciocolată cu lapte. Împarte clipele dulci oferite de JOE CIOCO cu toţi prietenii tăi!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu.

Poate conţine soia, arahide şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

JOE CIOCO Alune 180g

Mini napolitane irezistibile, crocante, cu o delicioasă cremă fină de alune învelite în muuulta ciocolată cu lapte. Împarte clipele dulci oferite de JOE CIOCO cu toţi prietenii tăi!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, alune de pădure. 

Poate conţine soiaPentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

Inovează pauza de masă cu

Citește mai mult

Ce rol au vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele au un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru.

Cum faci o listă perfecta de cumpărături?

O listă de cumpărături bine realizată te ajută să finalizezi rapid vizita în magazin și să ai parte de un meniu echilibrat, atât tu cât și cei dragi ție. Folosește sfaturile de mai jos și în scurt timp vei avea o listă de cumpărături ce te va ajuta să îți menții o greutate optimă. În plus, o listă bine făcută te va scuti de aruncatul banilor pe alimente de care nu ai nevoie sau pe care nu le vei consuma.​​​

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice