Sort by

Napolitane JOE

JOE logo

Despre JOE

JOE te surprinde cu rețete delicioase, arome irezistibile de cacao, rom, lapte, vanilie și alune de pădure, foi crocante și creme surprinzător de pufoase. Napolitanele JOE sunt alegerea potrivită atunci când dorești o gustare sau un desert care să completeze stilul tău de viață sănătos și echilibrat.

Inovează pauza de masa cu

Citește mai multe

Ce rol au vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele au un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru.

Cum faci o listă perfecta de cumpărături?

O listă de cumpărături bine realizată te ajută să finalizezi rapid vizita în magazin și să ai parte de un meniu echilibrat, atât tu cât și cei dragi ție. Folosește sfaturile de mai jos și în scurt timp vei avea o listă de cumpărături ce te va ajuta să îți menții o greutate optimă. În plus, o listă bine făcută te va scuti de aruncatul banilor pe alimente de care nu ai nevoie sau pe care nu le vei consuma.​​​

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice.