Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

JOE ORIGINAL

JOE aduce prin napolitanele neacoperite gustul autentic al foii crocante de napolitană şi al cremei delicioase de cacao, vanilie sau alune.

Acum cu o reţetă îmbunătăţită, şi mai irezistibilă, dar şi cu un nume nou: JOE ORIGINAL.

Descoperă gustul original JOE în format mic de 40g: Cacao şi Vanilie şi napolitanele în format mare de 180g: Cacao, Vanilie şi Alune, gata de împărţit cu prietenii!

JOE ORIGINAL Cacao 40g

JOE ORIGINAL Cacao 40g: napolitanele cu cremă de cacao pregăatte pentru distracţie. Sau mai bine zis, dulcele irezistibil potrivit clipelor de neuitat. 

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu. 

Poate conţine arahide, soia şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

JOE ORIGINAL Vanilie 40g

Napolitane cu o apetisantă cremă cu aromă de vanilie. Veritabile momente de plăcere dăruite tuturor iubitorilor de vanilie.

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu. 

Poate conţine soia, arahide şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

JOE ORIGINAL Cacao 180g

Mini napolitane crocante cu cremă delicioasă de cacao. Împarte clipele dulci oferite de gustul original JOE cu toţi prietenii tai!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu. 

Poate conţine arahide, soia şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

JOE ORIGINAL Vanilie 180g

Mini napolitane crocante cu cremă delicioasă cu aromă de vanilie. Împarte clipele dulci oferite de gustul original JOE cu toţi prietenii tai!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu. 

Poate conţine soia, arahide şi alte varietăţi de nuci. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

JOE ORIGINAL Alune 180g

Mini napolitane crocante cu cremă delicioasă de alune de pădure. Împarte clipele dulci oferite de gustul original JOE cu toţi prietenii tai!

Listă Ingrediente

Alergeni: lapte, zer, grâu, alune de pădure.

Poate conţine soia. Pentru copii recomandăm ajustarea porţiilor în funcţie de vârstă.

Inovează pauza de masă cu

Citește mai mult

Ce rol au vitaminele și mineralele?

Vitaminele și mineralele au un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru.

Cum faci o listă perfecta de cumpărături?

O listă de cumpărături bine realizată te ajută să finalizezi rapid vizita în magazin și să ai parte de un meniu echilibrat, atât tu cât și cei dragi ție. Folosește sfaturile de mai jos și în scurt timp vei avea o listă de cumpărături ce te va ajuta să îți menții o greutate optimă. În plus, o listă bine făcută te va scuti de aruncatul banilor pe alimente de care nu ai nevoie sau pe care nu le vei consuma.​​​

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice