Sort by

KitKat Dark cu ciocolată neagră 70% 41.5g

Ciocolată neagră (67%) cu interior crocant de napolitană.

KitKat Dark 70%

Descoperă partea întunecată a pauzei: KITKAT Dark 70%. Am îmbogățit aroma de cacao, ca sa-ți facem pauza mai intensă.
Descoperă secretul proporției perfecte dintre napolitană și ciocolată neagră care oferă inconfundabilul aspect crocant de napolitană, urmat de cremoasa ciocolată neagră.

Listă ingrediente

Masă de cacao, zahar, făină de grâu, uleiuri vegetale (palmier, semințe de palmier, shea, sâmburi de mango, sal), grăsime din lapte, unt de cacao, emulgatori (lecitine), lapte praf (integral și degresat), drojdie, agent de afânare (carbonați de sodiu), lactoză și proteine din zer, zer praf (din lapte), sare, arome naturale. Ciocolata conține substanță uscată de cacao: 70% minim. Conține și alte grăsimi vegetale pe lângă untul de cacao.

Conține gluten, soia și produse derivate din lapte.

Valori nutriționale per 100g

Valoare energetică 538 
Grăsimi 33.4
Grăsimi - din care acizi grași saturați 18.4 
Glucide 46.9
Glucide din care zaharuri 29.8 
Fibre 8.8 
Proteine
Sare 0.06 

Inovează pauza de masă cu

lion
joe
nescafe

Citește mai mult

Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto Vitamina D: vitamina soarelui

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D.