Sort by

Kit Kat Milk

Desertul KitKat Milk conține ciocolată cu lapte (68,2%) cu interior crocant de napolitană.

KitKat Milk 41,5g

• NESTLE KITKAT 4Finger e scuza perfectă pentru pauza ta.
• Bucură-te de un moment de relaxare cu ciocolata KITKAT. 
• KITKAT folosește cacao provenită din surse sustenabile.
• KITKAT contribuie la îmbunătățirea calității vieții producătorilor de cacao și a produselor lor prin intermediul Nestle Cocoa Plan în colaborare cu Rainforest Alliance. Află mai multe pe www.ra.org
• Incă din 1935 KITKAT face pauzele mai delicioase.

Listă Ingrediente

Zahăr, lapte praf degresat, făină de grâu, unt de cacao, grăsime vegetală de palmier, masă de cacao, grăsime din lapte, zer  praf (din lapte), cacao pudră cu conținut redus de grăsime (10-12% unt de cacao), emulgator (lecitină din floarea soarelui), arome, sare, agent de afânare (carbonați de sodiu). Ciocolata cu lapte conține substanță uscată de cacao: 28% minim.

Valori nutriționale per 100g

Valoarea energetică 521
Grăsimi 27.6
Grăsimi din care acizi grași saturați 15.5
Glucide 58.8
Glucide din care zaharuri 46.6
Fibre 1.8
Proteine 8.5
Sare 0.25
 

Inovează pauza de masă cu

lion
joe
nescafe

Citește mai mult

Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto Vitamina D: vitamina soarelui

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D.