Sort by
Sort by

KitKat White 41.5g

O pauză fină, ca cea de amiază: KitKat White, combinație fină de ciocolată albă și napolitană crocantă. Zâmbește pe măsură ce savurezi napolitana crocantă și lasă-te învăluit de finețea ciocolatei albe. Descoperă secretul proporției perfecte dintre napolitană și ciocolată albă.

KitKat White 41.5g

Ciocolată albă (66%) cu interior crocant de napolitană.

Listă Ingrediente

Zahăr, lapte praf degresat, lapte praf integral, făină de grâu, unt de cacao, grăsimi vegetale (palmier, sâmburi de palmier, shea, ilipe, mango, kokum gurgi, sal), grăsime din lapte,  lactoza și proteine din zer, zer praf din lapte, masă de cacao, emulgatori (lecitină de floarea soarelui) drojdie arome, agent de afânare (carbonați de sodiu), sare, arome naturale.


Conține gluten, soia și produse derivate din lapte.


Valori nutriționale per 100g

Valoarea energetică 515
Grăsimi 25.8
Grăsimi din care acizi grași saturați 14.8
Glucide 61.9
Glucide din care zaharuri 50.2
Fibre 0.6
Proteine 8.3
Sare 0.32

Inovează pauza de masă cu

lion
joe
nescafe

Citește mai mult

Foto 8 principii pentru o alimentație sănătoasă

8 principii pentru o alimentație sănătoasă

Suntem într-o perpetuă alergătură, mâncăm pe fugă, mâncăm ce găsim, abia avem timp să respirăm. Îți dorești un stil de viață sănătos și ai vrea să schimbi ceva în felul în care te alimentezi. Este mai ușor decât crezi să faci asta. Marea provocare este să înveți să păstrezi aceste obiceiuri.

Foto 5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

5 recomandări simple pentru o primăvară plină de energie

Simți adesea că nu ai poftă de mâncare? Îți lipsește buna dispoziție? Ai senzația de oboseală chiar dacă afară este soare? Toate acestea sunt semnele asteniei de primăvară. De altfel, pe lângă stările de somnolență și lipsă de energie, mai apar și stări de nervozitate și irascibilitate și chiar forme ușoare de tristețe. Deși nu este o boală și nu ne afectează pe toți în aceeași măsură, astenia apare la trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Foto Vitamina D: vitamina soarelui

Vitamina D: vitamina soarelui

Chiar dacă am avut parte de o primăvară capricioasă, soarele își face puternic simțită prezența în aceste luni de vară, iar noi trebuie să profităm din plin de această sursă importantă de vitamina D.