Sort by

Baton Lion Ciocolata

lion-logo.png

Despre Lion


Trezește leul din tine! Recapătă-ți încrederea cu ajutorul batonului de ciocolata LION. O combinație îndrăzneața de caramel savuros, interior de napolitana crocantă, învelit în ciocolată cu lapte!
Lansată în 1976, cu combinația sa de caramel cremos, napolitană și cereale crocante acoperite cu ciocolată, LION îți oferă ingrediente echilibrate, combinate cu cereale și ciocolată cu textură specială. Te ajută să trezești LEUL din tine și îți oferă posibilitatea de a-ți debloca potențialul pentru a accepta provocările de peste zi. Este produsul crocant care oferă energie și stimulare,
Lion nu conține coloranți, arome sau conservanți artificiali.
Lion face parte din Planul Nestlé Cocoa, care colaborează cu UTZ Certified pentru a asigura un viitor mai bun pentru fermieri și o ciocolată și mai bună pentru tine.
 

LION Standard

LION Standard 40g

lion peanut

LION Peanut 41g

lion duo

LION DUO 60g

lion white

LION White 42g

Lion coconut

LION Coconut 40g

Savurează și

kitkat
fitness nestle
smarties

Citește mai multe

Foto Care sunt beneficiile exercițiilor pentru flexibilitate?

Care sunt beneficiile exercițiilor pentru flexibilitate?

Flexibilitatea este capacitatea mușchilor de a se adapta, prin extinderea lor, diferitelor grade de mișcare. Prin îmbunătățirea flexibilității înțelegem creșterea gradului de mișcare a unui articulații. Exercițiile pentru îmbunătățirea flexibilității se fac utilizând o forță externă sau forța propriului tău corp.

Foto Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

În timpului activităților fizice organismul consumă mai multă energie și pierde lichide prin transpirație. Dacă vrei să beneficiezi din plin de efectele sportului trebuie să compensezi aceste pierderi. Dacă nivelul activității este mediu sau ușor, compensația se obține printr-o alimentație echilibrată. Atunci când efortul crește trebuie să adaptezi alimentația atât calitativ, cât și cantitativ.

Foto Care sunt beneficiile exercițiilor de forță?

Care sunt beneficiile exercițiilor de forță?

Forța este capacitatea de a genera tensiune față de o altă forță rezistentă. Antrenamentele și exercițiile de forță permit tonifierea și dezvoltarea masei musculare. Acest aspect ne oferă numeroase beneficii în viața de zi cu zi.