Sort results by
Sort results by

Lion

lion-logo.png

Despre Lion


Trezește leul din tine! Recapătă-ți încrederea cu ajutorul batonului de ciocolata LION. O combinație îndrăzneața de caramel savuros, interior de napolitana crocantă, învelit în ciocolată cu lapte! 

LION Standard 40g

LION Peanut 41g

LION DUO 60g

LION White 42g

LION Coconut 40g

Savurează și

Citește mai multe

Care sunt beneficiile exercițiilor pentru flexibilitate?

Flexibilitatea este capacitatea mușchilor de a se adapta, prin extinderea lor, diferitelor grade de mișcare. Prin îmbunătățirea flexibilității înțelegem creșterea gradului de mișcare a unui articulații. Exercițiile pentru îmbunătățirea flexibilității se fac utilizând o forță externă sau forța propriului tău corp.

Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

În timpului activităților fizice organismul consumă mai multă energie și pierde lichide prin transpirație. Dacă vrei să beneficiezi din plin de efectele sportului trebuie să compensezi aceste pierderi. Dacă nivelul activității este mediu sau ușor, compensația se obține printr-o alimentație echilibrată. Atunci când efortul crește trebuie să adaptezi alimentația atât calitativ, cât și cantitativ.

Care sunt beneficiile exercițiilor de forță?

Forța este capacitatea de a genera tensiune față de o altă forță rezistentă. Antrenamentele și exercițiile de forță permit tonifierea și dezvoltarea masei musculare. Acest aspect ne oferă numeroase beneficii în viața de zi cu zi.