Sort results by
Sort results by

Lion

lion-logo.png

Despre Lion

Născut în 1979 în fabrica Nestlé Rowntree din York - Marea Britanie, LION este un baton cu o rețetă complexă și periculos de bună: napolitană crocantă, caramel fin, fulgi de cereale și cea mai delicioasă glazură de cacao. Acum găsești aroma LION® si în alte specialități: LION® Cocoa sau în cerealele de mic dejun LION®.

Batoanele Lion

Cereale Nestlé® LION®

Savurează și

Citește mai multe

Care sunt beneficiile exercițiilor pentru flexibilitate?

Flexibilitatea este capacitatea mușchilor de a se adapta, prin extinderea lor, diferitelor grade de mișcare. Prin îmbunătățirea flexibilității înțelegem creșterea gradului de mișcare a unui articulații. Exercițiile pentru îmbunătățirea flexibilității se fac utilizând o forță externă sau forța propriului tău corp.

Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

În timpului activităților fizice organismul consumă mai multă energie și pierde lichide prin transpirație. Dacă vrei să beneficiezi din plin de efectele sportului trebuie să compensezi aceste pierderi. Dacă nivelul activității este mediu sau ușor, compensația se obține printr-o alimentație echilibrată. Atunci când efortul crește trebuie să adaptezi alimentația atât calitativ, cât și cantitativ.

Care sunt beneficiile exercițiilor de forță?

Forța este capacitatea de a genera tensiune față de o altă forță rezistentă. Antrenamentele și exercițiile de forță permit tonifierea și dezvoltarea masei musculare. Acest aspect ne oferă numeroase beneficii în viața de zi cu zi.