Sort by
Sort by

Grija noastră pentru un viitor echilibrat al copiilor ne-a ajutat să creăm o gamă diversă de produse care să răspundă nevoilor nutriționale ale bebelușilor încă din primele luni de viață. Prin urmare, gama de produse Nestlé Baby include atât formule de lapte praf, cât și diferite tipuri de mâncare pentru bebeluși

Nestlé NAN 3 & 4 & 5

Nestlé NAN 3 & 4 & 5

Nestlé NANCARE

Nestlé NANCARE

​​​​​​​Nestlé Gerber Organic

Nestlé Gerber Organic

​​​​​​​Cereale Nestlé

Cereale Nestlé

Piureuri Gerber Natural

Piureuri Gerber Natural

Gustari din cereale

Gustari din cereale

Yogolino

Yogolino

​​​​​​​Formule de lapte pentru nou-nascuti si sugari

Formule de lapte pentru nou-nascuti si sugari

Alături de tine, la fiecare pas!

Știai că primele 1000 de zile vor fi decisive pentru copilul tău? De la numele pe care îl va purta până la obiceiurile sale alimentare și felul în care îl vei hrăni, totul îi va influență dezvoltarea.

Descoperă informațîi și recomandări utile aici: https://www.nestlebaby.ro/ 

Poți afla mai multe despre subiecte precum:

Sarcina săptămână de săptămână

Vrei să știi ce te așteaptă? Ce simptome vei avea și cum se dezvoltă copilul în burtică? Află despre dezvoltarea bebelușului tău. în timpul sarcinii, săptămână de săptămână.

Cum îl ajuți pe cel mic să descopere alimente noi

Află ce hrană este potrivită și când să o incluzi în planul de diversificare al micuților. Citește și despre beneficiile fiecărui tip de aliment în parte, indiferent dacă este vorba de legume, fructe, cereale sau carne.

mancare-pentru-bebelusi-nestle
mancare-pentru-bebelusi-nestle

Cele mai frecvente întrebări și sfaturi despre mâncarea pentru bebeluși.

Te asigurăm că produsele noastre sunt sigure pentru consum și respectă reglementările legale naționale și europene, atât în ceea ce privește ingredientele folosite, cât și comunicarea de pe ambalaj. Ne dorim ca toți consumatorii noștri să facă alegeri informate, așa că pe eticheta produsului găsești informații complete despre ingredientele conținute în fiecare produs. De asemenea poți regăși informații privind ingredientele produselor si pe websiteul nostru: www.nestlebaby.ro

NAN Comfortis este o gama de formule de lapte destinate sugarilor si copiilor de varsta mica, sanatosi si care nu pot fi alaptati. Mai multe informatii despre produs poti gasi aici: https://www.nestlebaby.ro/nestle-nan-comfortis. Te rugam sa administrezi aceasta formula de lapte bebelusului tau doar in cazul in care acesta nu poate fi alaptat si doar la recomandarea medicului.

NAN Complete Comfort este aliment destinat unor scopuri medicale speciale, destinat sugarilor cu probleme digestive minore si care prin combinația sa unică de ingrediente ajută la managementul afecțiunilor gastrointestinale (regurgitare, constipație, colici). Daca doresti sa afli mai multe detalii, poti accesa link-ul urmator: https://www.nestlebaby.ro/nestle-nan-complete-comfort-400g-de-la-nastere. In ceea ce priveste aceasta formula de lapte, ea se administreaza numai la recomandarea medicului si numai sub supraveghere medicala.

NAN SUPREMEpro 3 este cea mai avansată formulă de lapte Nestlé concepută să susțină sănătatea pe tot parcursul vieții, dezvoltată pe baza celor mai avansate cercetări asupra imunității, dezvoltării cognitive și a metabolismului sugarului. Conține un amestec unic de 5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern (2'FL, DFL, LNT, 6'-SL si 3'-SL) și tehnologia exclusivă GENTLE OPTIPRO®. Fiind cea mai recentă și inovatoare formulă dezvoltată de experții noștri, aceasta te ajută să-i oferi celui mic o bază solidă pentru un viitor sănătos.
Mai multe despre NAN SUPREMEpro 3 găsești aici: https://www.nestlebaby.ro/nan-supremepro.

NAN OPTIpro 3 conține amestecul unic de proteine (OPTIPRO®) pentru a asigura calitatea și cantitatea potrivită de proteine pentru susținerea sănătății metabolice a sugarului  si oligozaharide 2’-FL (oligozaharidă identică structural cu cea mai abundentă din laptele matern) cu structură identică celor din laptele matern și nutrienți pentru întărirea sistemului imunitar.
Mai multe despre NAN OPTIpro 3 găsești aici: https://www.nestlebaby.ro/nestle-nan-optipro.

Întotdeauna este important să discuți cu medicul copilului tău. El este cel care îi cunoaște cel mai bine istoricul medical și care sunt necesitățile pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a puiului tău. Medicul îți va spune care este cea mai bună alegere pentru cel mic.
 

NAN Comfortis este o gamă de formule de lapte destinate sugarilor și copiilor de vârstă mică, sănătoși și care nu pot fi alăptați. Mai multe informații despre produs și ingrediente poți găsi aici: https://www.nestlebaby.ro/formule-sugari-Nan-Comfortis1-800g.
Te rugăm să administrezi această formulă de lapte bebelușului tău doar în cazul în care acesta nu poate fi alăptat și doar la recomandarea medicului.

Laptele de început NAN®SUPREMEpro 1 este destinat sugarilor sănătoși și poate fi utilizat încă de la naștere, atunci când alăptarea nu este posibilă. Este cea mai avansată formulă de lapte Nestlé concepută să susțină sănătatea pe tot parcursul vieții, dezvoltată pe baza celor mai avansate cercetări asupra imunității, dezvoltării cognitive și a metabolismului sugarului. Mai multe informații despre NAN SUPREMEpro 1 găsești aici: https://www.nestlebaby.ro/formule-sugari-nan-supremepro1-800g

Întotdeauna este important să discuți cu medicul copilului tău. El este cel care îi cunoaște cel mai bine istoricul medical și care sunt necesitățile pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a puiului tău. Medicul îți va spune care este cea mai bună alegere pentru cel mic

In astfel de cazuri recomandarea este sa vă adresați medicului pediatru pentru orice fel de informații și recomandări referitoare la alimentație. El cunoaște cel mai bine istoricul medical și supraveghează constant buna dezvoltare a micuțului și vă poate oferi mai multe detalii despre formulele de lapte care se administrează pentru diferite etape de vârstă.

Recomandăm cu tărie respectarea instrucțiunilor de administrare și a recomandărilor înscrise pe ambalaj. Mai precis, este indicat să prepari cantitatea necesară de lapte pentru o masă și să o administrezi imediat, în acest mod produsul păstrându-și toate calitățile. În ceea ce privește laptele rămas, acesta se aruncă.

Aceasta formula de lapte se administreaza numai la recomandarea medicului si numai sub supraveghere medicala. Te rugam sa iei legatura cu medicul pediatru si sa il intrebi daca este necesar ca acest produs sa fie administrat bebelusului tau si cat timp trebuie administrat acesta.

Deoarece flora intestinala dezechilibrata poate duce la constipatie, produsul Flora Equilibrium vine in intampinarea acestei probleme prin continutul de fibre galacto-oligozaharide (GOS) și fructo-oligozaharide (FOS), care favorizează echilibrul florei intestinale.

Deoarece o flora intestinală alterată poate duce la constipație, care este o tulburare caracterizată de un număr redus de scaune și/sau de scaune tari, care necesită un efort excesiv pentru a fi eliminate, FLORA Equilibrium vine in ajutorul tau prin continutul de GOS/FOS, care actioneaza ca un aport de fibre. Acesta este cunoscut pentru proprietatile sale de incarcare si fermentare, favorizand astfel echilibrul florei intestinale.

Suplimentul NanCare DHA si Vitamina D contine si vitamina D deoarece sugarii alăptați au nevoie de suplimentarea cu vitamina D, in cazul unei deficiente. Sugarilor cu deficit ar trebui să li se administreze un supliment de 400 UI de vitamina D în fiecare zi. 

Pentru comoditate NANCARE DHA conține, de asemenea, doza zilnică de vitamina D (adică 400 UI) recomandată de autoritățile sanitare internaționale (OMS) europene (ESPGHAN) si locale (Societatea Romana de Pediatrie) pentru sugarii cu vârsta de până la 12 luni.

Poti gasi mai multe informatii despre suplimentul NanCare DHA si Vitamina D accesand link-ul urmator: https://www.nestlebaby.ro/nancare-dha-vitamina-d