Sort by

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Cherry

 

 

Batonul de cereale Nestlé® MUSLI® Cherry este o gustare nutritivă, perfectă pentru acele momente când ți-e poftă de ceva dulce și fresh.

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Cherry 35g

Pentru un plus de gust încearcă Nestlé® MUSLI® Cherry, cu vișine și merișoare deshidratate. Hrănitor și gustos, batonul Nestlé Musli® Cherry conține doar arome naturale. Încearcă-l și tu!

Listă Ingrediente

Cereale (44,6%) [fulgi de ovăz integral (34%), orez (5,8%), grâu integral (2,6%), făină de grâu (1,0%), făină de orez (0,5%), făină de porumb (0,4%), făină de grâu încolțit (0,3%)], sirop de glucoză, dextroza, extract de malț din orz, agenți de umezire (sorbitoli, glicerol), vişine deshidratate (2,1%), merişoare glasate (1,9%) [merișoare (1,1%), zahar], ulei vegetal de palmier, tărâțe din ovăz, zahăr, miere, gluten din grâu, germeni din grâu, lapte praf degresat, aromă naturală, amidon din grâu, sare, agent de afânare (carbonați de sodiu), melasă din trestie de zahăr, emulgator (lecitină din floarea - soarelui). Poate conține varietăți de nuci.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 1
Valoarea energetică: 1594kJ/100g
Valoarea energetică: 378kcal/100g
Grăsimi: 6.9g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 2,4g/100g
Glucide: 67.7g/100g
Glucide din care zaharuri: 21.4g/100g
Fibre: 4,1g/100g
Proteine: 6,2g/100g
Sare: 0.21g/100g

Savurează și

chocapic
Nesquik
fitness

Citește mai mult

Foto Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Este bine știut faptul că activitățile fizice te ajută să menții un tonus bun. Dacă mai adaugi una bucată prichindel ai să obții o familie fericită și sănătoasă. Nu te feri să faci mișcare nici măcar atunci când temperatura scade. Sunt foarte multe activități pe care poți să le faci chiar și atunci când iarna bate la ușă. 

Foto De ce este bună activitatea fizică?

De ce este bună activitatea fizică?

Activitatea fizică este orice formă de mișcare a corpului care presupune un consum de energie. Așadar, activitatea fizică nu este sinonimă cu exercițiul fizic, deși îl implică. Activitățile recreative, treburile casnice, momentele de joacă, sunt toate forme de activitate fizică.

Foto Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Te simți obosit și fără chef în cea mai mare parte a timpului? Te îmbolnăvești foarte des? Te-ai gândit că poate fi sistemul tău imunitar slăbit? În general, sistemul imunitar te protejează de infecțiile bacteriene, parazitare, fungice și virale, iar când acesta este slăbit, infecțiile se manifestă mai puternic și pe o perioadă mai lungă de timp.