Sort by

Nestle Musli

musli-logo.png

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI®

Savurează batoanele de cereale Nestlé® MUSLI® cu ciocolată și banană, cu vișine și merișoare sau cu bucăți de ciocolată cu lapte. Ce gust are Nestlé® MUSLI® Chocolate & Banana? Arome naturale, banane deshidratate și bucăți delicioase de ciocolată, o gustare hrănitoare. Pentru un plus de gust încearcă Musli Cherry, cu vișine și merișoare deshidratate. Dacă iubești savoarea ciocolatei atunci încearcă Nestlé® MUSLI® Chocolate, batoane pline de bucăți de ciocolată cu lapte și cereale hrănitoare. Bucură-te din plin de bucățile de ciocolată cu lapte și cereale!

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate & Banana

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate & Banana

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Cherry

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Cherry

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate

Savurează și

chocapic
Nesquik
fitness

Citește mai multe

Foto Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Este bine știut faptul că activitățile fizice te ajută să menții un tonus bun. Dacă mai adaugi una bucată prichindel ai să obții o familie fericită și sănătoasă. Nu te feri să faci mișcare nici măcar atunci când temperatura scade. Sunt foarte multe activități pe care poți să le faci chiar și atunci când iarna bate la ușă. 

Foto De ce este bună activitatea fizică?

De ce este bună activitatea fizică?

Activitatea fizică este orice formă de mișcare a corpului care presupune un consum de energie. Așadar, activitatea fizică nu este sinonimă cu exercițiul fizic, deși îl implică. Activitățile recreative, treburile casnice, momentele de joacă, sunt toate forme de activitate fizică.

Foto Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Te simți obosit și fără chef în cea mai mare parte a timpului? Te îmbolnăvești foarte des? Te-ai gândit că poate fi sistemul tău imunitar slăbit? În general, sistemul imunitar te protejează de infecțiile bacteriene, parazitare, fungice și virale, iar când acesta este slăbit, infecțiile se manifestă mai puternic și pe o perioadă mai lungă de timp.