Sort by

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate

 

 

O gustare hrănitoare și delicioasă este cea plină de bucăți de ciocolată. Savurează și tu batonul de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate.

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate 35g

Dacă iubești savoarea ciocolatei atunci încearcă Nestlé® MUSLI® Chocolate, batoane pline de bucăți de ciocolată cu lapte și cereale hrănitoare. Bucură-te din plin de o gustare hrănitoare cu Nestlé® MUSLI® Chocolate.

Listă Ingrediente

Cereale (40,7%) [fulgi de ovăz integral (29,3%), orez (5,9%), grâu integral (2,7%), făină de grâu (1,3%), făină de porumb (0,6%), făină de orez (0,5%), făină de grâu încolțit (0,4%)], sirop de glucoză, bucăți de ciocolată cu lapte (11%) [zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, zer praf (din lapte), lapte praf degresat, emulgator (lecitină din soia), aromă naturală], dextroză, extract de malț din orz, agenți de umezire (sorbitoli, glicerol), ulei vegetal de palmier, tărâțe de ovăz, zahăr, miere, gluten din grâu, germeni din grâu, lapte praf degresat, sare, aromă naturală, amidon din grâu, agent de afânare (carbonați de sodiu), melasă din trestie de zahăr, emulgator (lecitină din floarea - soarelui).

 Poate conține varietăți de nuci.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 1
Valoarea energetică: 1659kJ/100g
Valoarea energetică: 394kcal/100g
Grăsimi: 9,1g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 3,9g/100g
Glucide: 67g/100g
Glucide din care zaharuri: 24g/100g
Fibre: 3,8g/100g
Proteine: 6,6g/100g
Sare: 0.26g/100g

Savurează și

 
chocapic
Nesquik
fitness

Citește mai mult

Foto Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Este bine știut faptul că activitățile fizice te ajută să menții un tonus bun. Dacă mai adaugi una bucată prichindel ai să obții o familie fericită și sănătoasă. Nu te feri să faci mișcare nici măcar atunci când temperatura scade. Sunt foarte multe activități pe care poți să le faci chiar și atunci când iarna bate la ușă. 

Foto De ce este bună activitatea fizică?

De ce este bună activitatea fizică?

Activitatea fizică este orice formă de mișcare a corpului care presupune un consum de energie. Așadar, activitatea fizică nu este sinonimă cu exercițiul fizic, deși îl implică. Activitățile recreative, treburile casnice, momentele de joacă, sunt toate forme de activitate fizică.

Foto Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Te simți obosit și fără chef în cea mai mare parte a timpului? Te îmbolnăvești foarte des? Te-ai gândit că poate fi sistemul tău imunitar slăbit? În general, sistemul imunitar te protejează de infecțiile bacteriene, parazitare, fungice și virale, iar când acesta este slăbit, infecțiile se manifestă mai puternic și pe o perioadă mai lungă de timp.