Sort by
Sort by

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate & Banana

 

 

O gustare cu o combinație delicioasă de banane și ciocolată. Fă-ți ziua mai bună cu Nestlé® MUSLI® Chocolate & Banana!

Batoane de cereale Nestlé® MUSLI® Chocolate & Banana 35g

Nu vei putea rezista batoanelor Nestlé® MUSLI®  Chocolate & Banana cu arome naturale, banane deshidratate și bucăți delicioase de ciocolată. Savurează combinația delicioasă de banane și ciocolată cu Nestlé® MUSLI®  Chocolate & Banana.

Listă Ingrediente

Cereale (37,7%) [fulgi de ovăz integral (29,3%), orez (4,1%), grâu integral (1,9%), făină de grâu (1,2%), făină de porumb (0,5%), făină de grâu încolțit (0,4%), făină de orez (0,3%)], sirop de glucoză, bucăti de ciocolată cu lapte  (8%) [zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, zer praf (din lapte), lapte praf degresat, emulgator (lecitină din soia), aromă naturală], bucățele de banane (7,1%) [banane deshidratate (4,1%), ulei vegetal de cocos, zahăr], dextroză, ulei vegetal de palmier, extract de malț din orz, agenți de umezire (sorbitoli, glicerol), tărâțe de ovăz , zahăr, arome naturale, gluten din grâu, germeni din grâu, sare, lapte praf degresat, amidon din grâu, corector de aciditate (acid citric), melasă din trestie de zahăr, agent de afânare (carbonați de sodiu), emulgator (lecitină din floarea - soarelui). Poate conține varietăți de nuci.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Număr porții: 1
Valoarea energetică: 1713 kJ/100g
Valoarea energetică: 407kcal/100g
Grăsimi: 11.9g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 6.2g/100g
Glucide: 64.6g/100g
Glucide din care zaharuri: 22.3g/100g
Fibre: 3.6g/100g
Proteine: 5.9g/100g
Sare: 0.2g/100g

 

Savurează și

 
chocapic
Nesquik
fitness

Citește mai mult

 
Foto Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Activități fizice distractive pentru întreaga familie

Este bine știut faptul că activitățile fizice te ajută să menții un tonus bun. Dacă mai adaugi una bucată prichindel ai să obții o familie fericită și sănătoasă. Nu te feri să faci mișcare nici măcar atunci când temperatura scade. Sunt foarte multe activități pe care poți să le faci chiar și atunci când iarna bate la ușă. 

Foto De ce este bună activitatea fizică?

De ce este bună activitatea fizică?

Activitatea fizică este orice formă de mișcare a corpului care presupune un consum de energie. Așadar, activitatea fizică nu este sinonimă cu exercițiul fizic, deși îl implică. Activitățile recreative, treburile casnice, momentele de joacă, sunt toate forme de activitate fizică.

Foto Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Vitamine și minerale pentru un sistem imunitar puternic

Te simți obosit și fără chef în cea mai mare parte a timpului? Te îmbolnăvești foarte des? Te-ai gândit că poate fi sistemul tău imunitar slăbit? În general, sistemul imunitar te protejează de infecțiile bacteriene, parazitare, fungice și virale, iar când acesta este slăbit, infecțiile se manifestă mai puternic și pe o perioadă mai lungă de timp.