Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Capsule Nespresso

capsule nespresso
Box Capsule Nespresso

Sortimente de cafea Nespresso

MAI MULT DECÂT CAFEA, EXPERIENȚA INEGALABILA NESPRESSO

Pășiți în universul Nespresso, o lume unică în care o ceașcă de cafea este un moment inegalabil de răsfăț suprem.

Descoperiți o varietate inegalabilă de sortimente obținute din boabe de cafea excepţionale. Permanenta căutare a unora dintre cele mai bune cafele din lume îi conduce pe Experții noștri până în cele mai îndepărtate regiuni ale Globului, pentru a explora și a găsi plantaţii uimitoare de cafea. Cea mai mare parte a cireşelor de cafea ce intră în alcătuirea sortimentelor Nespresso sunt culese manual, iar boabele de cafea verde trec prin riguroase teste de calitate astfel încât, la final, cafeaua din ceaşcă să fie una de excepție.

Pentru a le oferi clienților noștri o cafea de cea mai înaltă calitate am dezvoltat Programul AAA Sustainable Quality ™, lansat în 2003,în colaborare cu Organizația Non-Guvernamentală Rainforrest Alliance, un program unic din care fac parte peste 75.000 de fermieri și prin care ne asigurăm că avem un impact benefic asupra mediului înconjurător şi totodată contribuim pozitiv la dezvoltarea comunităților de fermieri.

Pentru a proteja aromele extraordinare şi gustul delicat al cafelei noastre odată ce a fost prăjită și măcinată cu măiestrie de experții Nespresso am ales capsulele din aluminiu. Acestea, închise ermetic, păstrează intacte notele aromatice ale cafelei proaspăt prăjită şi măcinată, ferită de acţiunea oxidativă a aerului şi a luminii. În plus, capsulele noastre din aluminiu sunt reciclabile în totalitate. Vă invităm să vă alăturaţi programului Nespresso de reciclare a capsulelor, păstrând capsulele utilizate şi trimiţându-ni-le pentru a fi reciclate prin intermediul curierului, fără niciun cost pentru dumneavoastră sau aducându-le în magazinele Nespresso din Bucureşti.

 

Pentru mai multe informații vizitați siteul: www.nespresso.com/ro