Sort by

Nestlé lansează în România ROASTELIER™ by NESCAFÉ®

Nestlé lansează în România ROASTELIER™ by NESCAFÉ®, soluția completă de prăjire a cafelei dedicată antreprenorilor din HoReCa. 
aparat
Înapoi la comunicatele de presă

ROASTELIER™ by NESCAFÉ® vine în sprijinul cafenelelor și al antreprenorilor locali pentru a-i ajuta să își creeze propria cafea de specialitate în locațiile lor.
Roastelier™ by NESCAFÉ®, cea mai nouă soluție de prăjire a cafelei din cadrul Nestlé Professional, divizia Nestlé dedicată sectorului Out of Home., devine disponibilă și în România. ROASTELIER™  by NESCAFÉ® simplifică arta prăjirii cafelei și o face accesibilă - acest lucru este posibil datorită tehnologiei INTELLIRoast™ unui sistem patentat de prăjire și filtrare a cafelei.

După lansările ROASTELIER™ în țări ca Grecia, Japonia, Italia sau țările din nordul Europei aducem acum această soluție și în România. În ultimii ani am observat o creștere pe piața cafelei de specialitate și vrem să facem acest domeniu mai accesibil atât pentru antreprenori, cât și pentru clienții acestora, care se vor putea bucura de o cafea premium în locațiile lor preferate. Ne dorim ca ROASTELIER™ by NESCAFÉ® să fie următorul pas în domeniul cafelei pentru cei care vor să facă trecerea de la o simplă cafenea către o prăjitorie în toată regula și să își diversifice sursele de venit. Suntem convinși că expertiza noastră, împreună cu pasiunea lor, vor da naștere la blenduri de cafea de cea mai bună calitate și că, astfel, vom contribui împreună la dezvoltarea acestui segment. - a declarat domnul Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional - România, Bulgaria și zona Adriatică.

Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot accesa o selecție de cafele Arabica de top din întreaga lume, obținute în mod sustenabil. Sortimentele produse în Columbia și Brazilia pot fi utilizate ca atare, dar pot fi și personalizate, pentru a crea un blend unic pentru fiecare consumator. De asemenea, ambalajul produsului final poate fi personalizat cu elementele de branding specifice fiecărei cafenele. 
În plus, clienții noștri au acces la un aparat de prăjire a cafelei de ultimă generație care se bazează pe tehnologia INTELLIRoast™. Acesta combină beneficiile prăjirii pe pat fluid cu utilizarea unui software intuitiv patentat și un sistem de gestionare a deșeurilor, proiectat să obțină rezultate consistente în prăjirea cafelei, de fiecare dată. 

Pe lângă accesul la aparatură, utilizatorii vor beneficia de sesiuni de training susținute de experții ROASTELIER™ by NESCAFÉ®, dar și de servicii personalizate - acestea vor putea fi accesate prin intermediul platformei Nestlé Professional, iar clienții noștri se vor bucura de sprijin la fiecare pas al călătoriei pentru transformarea cafenelei într-o experiență ROASTELIER™, deblocând în același timp noi fluxuri de venit pentru afacerile lor.

aparat

Mai multe informații despre Nestlé pe site-ul companiei https://www.nestle.ro/despre-noi/nestle-in-romania
Aflați mai multe despre ROASTELIER™ by NESCAFÉ® pe site-ul companiei: https://www.nestleprofessional.ro/solution/roastelier