Sort by

Espressoare NESCAFÉ® Dolce Gusto®

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Piccolo - Roșu

Surprinzător de mic, dar cu presiune maximă de până la 15 bari, aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® este un magician, care extrage din fiecare capsulă gustul delicios, aroma intensă și le desăvârșește cu un strat fin de spumă pentru desfățarea simțurilor tale. Ușor de manevrat, umplut și întreținut, rezervorul de apă beneficiază și de tehnologia Thermoblock care încălzește apa atât cât este necesar, garantând apă proaspătă pentru fiecare cană.

Introdu capsula preferată și reglează maneta pe zona caldă sau rece în funcție de băutura aleasă. Personalizează-ți băutura așa cum vrei tu și gata! Fără murdărie și fără zgomot. Doar cafea excelentă, ceai apetisant sau ciocolată caldă aburindă. În numai câteva secunde te poți bucura de orice delicioasă băutură NESCAFÉ® Dolce Gusto®! În plus, este atât de șic!

 

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Drop - Alb

Descoperă noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop - Alb, cu design inspirat de picătura de cafea, tehnologie modernă și presiune de până la 15 bari!

Cu un design unic inspirat de picătura de cafea, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este noul sistem de băuturi automat care combină inovația aspectului cu abilitatea impresionantă de preparare a cafelei. Presiunea sa până la 15 bari face posibilă prepararea fiecărei băuturi NESCAFÉ® Dolce Gusto® la un nivel înalt de calitate, ca la un coffee-shop - iar datorită faptului că este un sistem automat, poți personaliza și savura fiecare băutura în stilul tău.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop Alb atrage privirile prin contrastul clasic dintre culoarea albă a bazei și stilatul design negru din partea superioară, inspirat de picătura de cafea. Dar nu se limitează totul la design - acest nou aparat automat este capabil să producă mai mult decât calitatea cafelei pe care o aștepți de la un barista, cum ar fi o spumă impresionantă la un cappuccino, straturi elegante la cafeaua latte macchiato, sau bogăția conținutului băuturii Chococino. Acest aparat exclusivist este modalitatea ideală prin care îți poți asigura pauza de cafea din fiecare zi. Indiferent de moment, aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este alături de tine, fie când te bucuri singur de o perioadă de relaxare sau când dorești să îți impresionezi invitații.

 

 

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Drop - Gri

Descoperă noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop - Gri, cu design inspirat de picătura de cafea, tehnologie modernă și presiune de până la 15 bari! 

Noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este un exemplu de stil și calitate, setând un nou standard al sistemelor de băuturi. Cu un design care atrage toate privirile, inspirat de picătura de cafea și o abilitate impresionantă de preparare a băuturilor, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop va duce la următorul nivel pauza ta de cafea din fiecare zi.  Exclusivistul aparat Drop gri are o presiune de până la 15 bari, asigurând în orice moment băuturi de calitate, ca la coffee-shop, indiferent de sortimentul NESCAFÉ® Dolce Gusto® pe care îl alegi.

De la îndrăznețele cafele espresso, la ciocolatele fierbinți care îți răsfață simțurile și la apetisantele cafele latte macchiato care impresionează de fiecare dată cu cele 3 straturi, aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto Drop va crea o băutura fantastică în orice moment. Sistemul automat, cu interfață intuitiv-tactilă (sistemul touch) îți permite să îți personalizezi băutura conform preferințelor tale sau recomandărilor de pe fiecare capsulă.  Acest aparat stilat este perfect pentru prepararea unor băuturi impresionante la orice oră din zi. De la prima cafea de dimineață până la pauza de relaxare din timpul după-amiezii sau reuniunile cu prietenii, înalta calitate a băuturilor NESCAFÉ® Dolce Gusto® îți garantează că nu vei fi niciodată dezamăgit. Atunci când savurezi o băutură delicioasă NESCAFÉ® Dolce Gusto® preparată cu ajutorul aparatului Drop te bucuri de calitatea cafelei de la coffee shop!

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Drop - Roșu

Descoperă noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop - Roșu, cu design inspirat de picătura de cafea, tehnologie modernă și presiune de până la 15 bari! 

Noul aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop este un exemplu de stil și calitate, setând un nou standard al sistemelor de băuturi. Cu un design care atrage toate privirile, inspirat de picătura de cafea și o abilitate impresionantă de preparare a băuturilor, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop va duce la următorul nivel pauza ta de cafea din fiecare zi.  Exclusivistul aparat Drop rosu are o presiune de până la 15 bari, asigurând în orice moment băuturi de calitate, ca la coffee-shop, indiferent de sortimentul NESCAFÉ® Dolce Gusto® pe care îl alegi.

De la indrăznețele cafele espresso, la ciocolatele fierbinți care îți răsfață simțurile și la apetisantele cafele latte macchiato care impresionează de fiecare dată cu cele 3 straturi, aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto Drop va crea o băutura fantastică în orice moment. Sistemul automat, cu interfata intuitiv-tactilă (sistemul touch) îți permite să îți personalizezi băutura conform preferințelor tale sau recomandărilor de pe fiecare capsulă.  Acest aparat stilat este perfect pentru prepararea unor băuturi impresionante la orice oră din zi. De la prima cafea de dimineață până la pauza de relaxare din timpul după-amiezii sau reuniunile cu prietenii, înalta calitate a băuturilor NESCAFÉ® Dolce Gusto® îți garantează că nu vei fi niciodată dezamăgit. Atunci când savurezi o băutura delicioasă NESCAFÉ® Dolce Gusto® preparată cu ajutorul aparatului Drop te bucuri de calitatea cafelei de la coffee shop!

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Mini Me Automat - Alb

N-a fost niciodată mai ușor să prepari o cafea excelentă în confortul casei tale ca acum. Secretul este aparatul de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me. Având un design compact și o presiune profesională de până la 15 bari, acest aparat inteligent îți va pregăti de fiecare dată o băutură desăvârșită.

Nuanțele de gri cu alb oferă aparatului un aspect stilat și completează perfect orice bucătărie. De la cafele clasice precum NESCAFÉ® Dolce Gusto® Caffe Latte sau NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino, la ceaiuri aromate și la ciocolată caldă, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me va transforma orice capsulă într-o băutură delicioasă în câteva clipe. Cu siguranță vei găsi o aromă care ți se potrivește, întrucât există multe variante de capsule în supermarketuri sau exclusiv online. În plus, dacă îți place designul în două culori, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me roșu ar putea fi o altă alegere potrivită pentru tine. 

Ușor de folosit și de curățat, nu va trebui să depui mult efort pentru întreținerea aparatului. Având o garanție de 2 ani și un pachet cu o selecție de băuturi, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me îți va răsfăța papilele gustative și te va ajuta să experimentezi cafeaua la un alt nivel.

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® Mini Me Automat - Roșu

Micul nostru aparat de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® este un magician, mereu gata să îți prepare cu dibăcie cafeaua preferată.

Fie că îți dorești să savurezi alături de cei dragi o cafea desăvârșită, fie vrei să te relaxezi în intimitatea casei tale, tot ce trebuie să faci este să umpli cu apă rezervorul, să introdci o capsulă în suportul special și gata! Fără murdărie și fără zgomot. Doar cafea excelentă. În numai câteva secunde te poți bucura de o delicioasă ceașcă de cafea – exact pe gustul tău, oricând vrei!

 

 

Intensifică experiența cafelei NESCAFÉ cu ciocolată!

joe
kitkat
after eight