Sort by
Sort by

Nestlé Little Steps™ 1

Little Steps 1

Nestle LITTLE STEPS 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati. Prin combinatia de ingrediente asigura bebelusului tau toti nutrientii necesari.

Nestle Little Steps 1 conține: 
Proteine din zer demineralizat, lapte degresat, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), lactoza, minerale (citrati de calciu, hidroxid de potasiu, citrat de potasiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, clorura de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, fosfati de sodiu, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), ulei de Mortierella alpina, ulei din microalga Schizochytrium sp., emulgator lecitina din soia, bitartrat de colina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], taurina, inozitol, corector de aciditate acid citric, L-carnitina, izolat de proteine din zer.
Mod de pregatire Nestle Little Steps 1:
1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari. 
2. Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.
3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire.
4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C).
5. Consulta modul de preparare si toarna exact cantitatea de apa necesara.
6. Consulta modul de preparare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului. Foloseste lingurita dozatoare din cutie.
7. Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.
Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Contine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127).

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.nestlebaby.ro.