Sort by
Sort by

NaturNes BIO NutriPuffs cu morcov 35g, de la 10 luni

NaturNes BIO NutriPuffs cu morcov 35g, de la 10 luni

Naturnes Bio Nutripuffs sunt gustari de calitate organica special create pentru bebelusul tau, ce nu contin sare sau zaharuri adaugate*. Preparate dintr-o combinație inedita de ingrediente certificate bio (ovaz, grau,legume si fructe), gustarile Naturnes Bio Nutripuffs sunt coapte, nu prajite si se topesc in gura bebelusului. Mai mult decat atat, il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte masticatia si dexteritatea, apucand gustarea cu manuta si ducand-o singur la gura.

Despre Gustarile Nutripuffs cu morcov

Naturnes Bio NutriPuffs cu morcov sunt gustari organice pe baza de ovaz si grau, cu morvcov si portocala. Nu au sare si nici zaharuri adaugate*.

Preparate dintr-o combinatie inedita de ingrediente certificate bio (ovaz, grau, legume si fructe), Naturnes Bio NutriPuffs cu morcov reprezinta un mod practic si amuzant prin care ii poti oferi gusturi si texturi noi micutului tau, distrandu-va impreuna. Cei mici ii vor adora!

Deoarece bebelusii au nevoi diferite in comparatie cu un adult, Naturnes Bio NutriPuffs cu morcov au o textura adaptata, ce face ca gustarea sa se topesca in gura bebelusului cu usurinta. acestea pot fi oferite celui mic intre mese, in perfecta siguranta, incepand cu varsta de 10  luni.

Dimensiunea si forma gustarilor sunt special adaptate, potrivite pentru manutele mici ale bebelusului.

* contin doar sodiu sau zaharuri prezente in mod natural.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.nestlebaby.ro.

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

nestle
nestle infants cereals
nestle yogolino

Citește mai multe

Foto 5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii

5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii 

Este oficial iarnă, iar zilele scurte și reci îți pot afecta viața echilibrată și obiceiurile nutriționale de zi cu zi. Totuși, poți lua măsuri preventive pentru a combate efectele iernii asupra stării tale de bine.

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie.