Sort by
Sort by

Laptele de mama-alimentul ideal

 

1. Ce este FTSE4good?

FTSE4Good este un index de investiţie responsabilă destinat să sprijine investitorii în identificarea companiilor care respectă standarde de responsabilitate corporativă recunoscute la nivel global. Este singurul index de acest gen care include criterii specifice referitoare la comercializarea responsabilă a substitutelor laptelui matern.

Citeste mai departe >>

 

2. Ce este Codul OMS?

Codul internațional de comercializare a substitutelor laptelui matern reprezintă o serie de recomandări pentru statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), destinate să reglementeze comercializarea substitutelor laptelui matern, biberoanelor şi tetinelor. Acesta este denumit "Codul OMS".

Citeste mai departe >>

 

3. De ce sprijina Nestlé alăptarea?

Considerăm că alăptarea este ideală pentru copii şi sprijinim recomandarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în ceea ce priveşte alăptarea exclusivă în primele şase luni de viaţă, urmată de continuarea alăptării şi de introducerea unei alimentaţii complementare, conform recomandărilor unui cadru medical sau ale unei autorităţi sanitare.

Citeste mai departe >>

 

4. Angajamentul Nestlé

Comercializarea responsabilă a substitutelor laptelui matern

Citeste mai departe >>

 

5. Regulile Nestlé privind promovarea formulelor de lapte

Cea mai buna hrana pentru bebelusul tau este laptele matern, un adevar asupra caruia Henri Nestlé a insistat inca de la infiintarea companiei Nestlé, in 1867.

Citeste mai departe >>

Nestle Romania respecta prevederile Codului international de marketing referitor la substitutele de lapte matern adoptat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Orice sesizare privind posibile incalcari ale acestui cod o puteti semnala pe una din urmatoarele cai:

• Serviciul Consumatorului Nestle: 
  1. Telefon 0800.863.7853 - linie telefonica gratuita, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale
  2. e-mail: [email protected]
• Sau la urmatorul link: www.babymilk.nestle.com/who-code-compliance/complaint-form/Pages/default.aspx