Sort by

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini

https://www.nestle.ro/brands/proplan

Fiecare câine are nevoi nutriționale diferite, care se schimbă de-a lungul diferitelor etape de viață. Gama Purina® PRO PLAN® cu OPTINUTRITION este cea mai recentă inovație a noastră, adecvată tuturor acestor necesități. Este combinația noastră de nutrienți cea mai avansată și mai eficientă, dezvoltată pe baza descoperirilor științifice revoluționare în nutriția canină, aplicate cu profesionalism.

Întreaga gamă PRO PLAN® se bazează pe OPTINUTRITION și cuprinde produse diferite, care vizează beneficii diferite, în funcție de nevoile diverse ale câinilor. Asta înseamnă că, oricare ar fi condiția câinelui tău, vei gasi o soluție care se potrivește nevoilor sale.

Deoarece gama este structurată în funcție de taliile câinilor și de etapele lor de dezvoltare, te vei putea baza pe Purina® PRO PLAN® de-a lungul întregii sale vieți. 

PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

Pentru a ajuta puii de câine să aibă un start extraordinar, medicii veterinari și nutriționiștii PURINA au dezvoltat PURINA® PRO PLAN® SMALL&MINI PUPPY cu OPTISTART®, o hrană uscată pentru puii de câine. Conținând colostru, ce se găsește în primul lapte al mamei, formula OPTISTART® ajută la susținerea sistemelor de apărare naturale ale puilor de câine din rase de talie mică și foarte mică, ajutându-i să lupte împotriva provocărilor zilnice și să construiască un sistem imunitar sănătos, pentru sănătate pe termen lung.

Această hrană uscată pentru puii de câine conține ingrediente ușor de digerat și un echilibru de nutrienți. OPTISTART® include ingrediente dovedite că susțin sănătatea intestinală a puiului de câine și contribuie la reducerea disconfortului. Conține și o cantitate optimă de calciu, fosfor și vitamina D pentru a susține dezvoltarea normală a oaselor sănătoase. Susține de asemenea și dezvoltarea vederii și a creierului, precum și o bună calitate a materiilor fecale în timpul înțărcării. Este clinic dovedit că ajută la îmbunătățirea răspunsului local și sistemic la vaccinări.

Listă Ingrediente

Compoziție: Pui (20%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu, grăsime animală, făină de soia, orez (7%), porumb, gluten din făină de grâu, pulpă de sfeclă deshidratată, substanțe minerale, ou deshidratat, ulei de peşte, digest, colostru deshidratat (0,1%).

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 34000; Vit. D3: 1100; Vit. E: 200;
mg/kg: Vit. C: 120; Sulfat feros monohidrat: 250; Iodat de calciu anhidru: 3,2; Sulfat de cupru pentahidrat: 50; sulfat de mangan monohidrat: 110; Sulfat de zinc monohidrat: 420; Selenit de sodiu: 0,29;
Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 66 mg/kg

Constituenți analitici: Proteină brută: 32,0%, Uleiuri şi grăsimi brute: 21,0%, Cenuşă brută: 7,5%, Fibră neprelucrată: 2,0%

Beneficii

Îngrijire dentară completă
Ingrediente specifice pentru a ajuta sistemul natural de apărare și sănătatea pe termen lung
Permite sistemului imunitar în dezvoltare al puiului de câine să reacționeze eficient
O combinație de nutrienți cheie care ajută la susținerea articulațiilor sănătoase, pentru stilul de viață activ al puiului tău de câine
Conține bucăți de carne de pui de înaltă calitate

Ghid de hrănire (vezi tabel)

PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

 

Ghid de hrănire: vezi tabel. Gestaţie şi alăptare: vizitează web site-ul Purina PRO PLAN® sau întreabă veterinarul pentru mai multe detalii.

Înţărcare şi creştere: Pe perioada înţărcării între săptămâna 3 şi 6 de viaţă oferă 3-4 porţii de hrană uscată PRO PLAN® Puppy pe zi amestecată cu apă. După înţărcare respectă cantităţile menţionate în ghidul de hrănire de pe ambalaj. După vârsta de 3 luni redu treptat cantitatea de apă adăugată în hrană. Menţinerea unui corp suplu în perioada de creştere este importantă pentru o dezvoltare sănătoasă. Cantităţile zilnice recomandate trebuie crescute sau reduse în funcţie de nivelul de activitate, condiţia fizică și nevoile individuale ale câinelui. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat.

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

OPTIBALANCE® este combinația noastră de nutrienți. Această hrană uscată completă pentru câini a fost special formulată întrun mod mai eficient astfel încât câinii să absoarbă din hrana lor uscată nutrienții de care au nevoie. PURINA® PRO PLAN® cu OPTIBALANCE® este o combinație de ingrediente special selecționate și nutrienți la nivelurile optime pentru câinii de diferite mărimi și constituții. Această formulă a fost creată doar pentru nevoile câinilor adulți de talie mică și foarte mică.

PURINA® PRO PLAN® SMALL&MINI ADULT cu OPTIBALANCE® este o hrană uscată completă pentru câinii adulți de talie mică și foarte mică, care include o combinație de nutrienți cheie ce ajută la susținerea articulațiilor sănătoase pentru stilul lor activ de viață. Concentrațiile special adaptate ale nutrienților susțin și metabolismul mai rapid al câinilor de talie mică. Rețeta noastră a fost special formulată pentru a-i ajuta să aibă o inimă sănătoasă, precum și pentru a le asigura îngrijirea dentară, prin reducerea acumulării de tartru cu până la 36%.

Listă Ingrediente

Compoziție: Pui (20%), grâu, proteine din carne deshidratată de pasăre, porumb, orez (7%), grăsime animală, făină de soia, pulpă de sfeclă deshidratată, gluten din făina de porumb, gluten din făina de grâu, substanțe minerale, ou deshidratat, ulei de peşte, digest, drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 34000; Vit. D3: 1100; Vit. E: 550;
mg/kg: Vit. C: 140; Sulfat de fier monohidrat: 230; iodură de calciu anhidră: 3; sulfat de cupru pentahidrat: 47; sulfat de mangan monohidrat: 110; sulfat de zinc monohidrat: 400; selenit de sodiu: 0,28;
Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 48 mg/kg

Constituenți analitici:
Proteină brută: 28,0%,
Uleiuri şi grăsimi brute: 17,0%, Cenuşă brută: 7,5%,
Fibră neprelucrată: 2,0%

Beneficii

Îngrijire dentară completă
Ajută la menținerea sănătății inimii
Susține metabolismul accelerat al câinilor de talie mică
O combinație de nutrienți cheie care ajută la susținerea articulațiilor sănătoase, pentru stilul de viață activ al puiului tău de câine
Conține bucăți de carne de pui de înaltă calitate

Ghid de hrănire (vezi tabel)

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

 

Ghid de hrănire: Vezi tabelul cu cantităţile zilnice de hrană recomandate. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale câinelui. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat.

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Piele Sensibilă cu Somon 7 kg, 3 kg, 700 g

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Piele Sensibilă cu Somon 7 kg, 3 kg, 700 g

Amestecul atent selecționt de nutrienți din hrana PURINA® PRO PLAN® SMALL&MINI ADULT Piele Sensibilă cu OPTIDERMA®, oferă toată nutriția de care are nevoie câinele tău. Această hrană uscată completă pentru câini conține nutrienți esențiali, dovediți clinic că susțin o piele sănătoasă și o blană strălucitoare pentru câinele tău. Include o combinație specială de nutrienți care țintesc sănătatea pielii, precum amino-acizi din surse de proteine, acizi grași esențiali, vitamine B și zinc, dovedite că susțin o piele sănătoasă și o blană frumoasă.

Listă Ingrediente

Compoziție: Somon* (20%), orez* (18%), gluten din făină de porumb*, proteine din carne deshidratată de somon*, porumb*, grăsime animală, făină de soia*, pulpă de sfeclă deshidratată*, amidon din porumb*, substanțe minerale, celuloză, ulei de soia, crupe de porumb, digest*, drojdii, ou deshidratat*, ulei de peşte..* Surse de proteine

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 34000; Vit. D3: 1100; Vit. E: 550 mg/kg: Vit. C: 140; Sulfat feros monohidrat: 280; Iodură de calciu anhidră: 3,6; Sulfat de cupru pentahidrat: 56; sulfat de mangan monohidrat: 130; Sulfat de zinc monohidrat: 470; Selenit de sodiu: 0,33Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 47mg/Kg .

Constituenți analitici:
Proteină brută: 30,0%,
Uleiuri şi grăsimi brute: 180%, Cenuşă brută: 7,0%,
Fibră neprelucrată: 2,5%

Beneficii

Proteine din surse selecționate pentru câini sensibili
Efect benefic de susținere a pielii sănătoase, dovedit clinic
O combinație de nutrienți cheie care ajută la susținerea articulațiilor sănătoase pentru stilul de viață activ al câinelui tău
Conține proteine de înaltă calitate din somon

Ghid de hrănire (vezi tabel)

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Piele Sensibilă cu Somon 7 kg, 3 kg, 700 g

 

Ghid de hrănire: Vezi tabelul cu cantităţile zilnice de hrană recomandate. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale câinelui. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat.

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibilă cu Miel 7 kg, 3 kg, 700 g

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibilă cu Miel 7 kg, 3 kg, 700 g

Formulă special dezvoltată pentru câinii de dimensiuni mici si foarte mici, cu digestie sensibilă.
PURINA® PRO PLAN® SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibilă cu OPTIDIGEST® este o hrană ușor de digerat care oferă toți nutrienții de care câinele tău cu digestie sensibilă are nevoie. Formula conține OPTIDIGEST, o combinație specială de nutrienți care susține sistemul digestiv. Aceasta include ingrediente ușor de digerat (precum oul) care ușurează procesul de digestie și bentonită (o argilă naturală) care ajută la îmbunătățirea scaunelor.

Listă Ingrediente

Compoziție: Miel (20%), proteină deshidratată de pasăre, porumb, orez (8%), crupe de porumb, pulpă de sfeclă deshidratată, grăsime animală, digest, făină de soia, gluten din făină de porumb, ou deshidratat, Substanțe minerale, ulei de pește, drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriționali:
IU/kg: Vitamina A: 33 000; Vitamina D3: 1 100; Vit E: 550;
mg/kg: Vit C: 140; Iron (II) sulphate monohydrate: (Fe: 94); Iodat de calciu anhidru: (I: 2,4); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 14); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 44); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 150); Selenit de sodiu: (Se: 0,13).
Aditivi tehnologici:
mg/kg: Bentonită (argilă): 6 000; Extract de tocoferol din uleiuri vegetale: 40, Extract de tocoferol din uleiuri vegetale: 44.

Constituenți analitici:
Proteine: 28,0%,
Conținut de grăsimi: 17,0%,
Cenușă brută: 7,5%,
Fibre brute: 2,5%.

Beneficii

Conține prebiotice cu rol dovedit stiințific în creșterea bifidobacteriilor, pentru un mai bun echilibru al microflorei intestinale
Cu ingrediente specifice pentru a sprijini sănătatea intestinală și calitatea scaunelor
Ușor de digerat pentru câinii cu sensibilitate digestivă
Conține proteine de calitate superioară din miel

Ghid de hrănire (vezi tabel)

PRO PLAN SMALL&MINI ADULT Digestie Sensibilă cu Miel 7 kg, 3 kg, 700 g

 

Ghid de hrănire: Vezi tabelul cu cantităţile zilnice de hrană recomandate. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale, trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale câinelui. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui tău, consultă medicul veterinar în mod regulat.

 

Protecție prin nutriție!

logo purina one
felix
Logo Cat Chow