Sort by
Sort by

Purina Pro Plan

proplan-logo.png

Despre Pro Plan

Purina PRO PLAN este special formulat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a-ți ajuta animăluțul să aibă o viață lungă și sănătoasă. Dezvoltate de experții veterinari și de nutriționiști, formulele noastre complete și echilibrate oferă tot ceea ce este necesar pentru creștere și menținere optimă.
Timp de peste 90 de ani, oamenii de stiinta de la Purina au cautat noi modalitati inovatoare de a prelungi viata pisicilor si a cainilor, prin puterea nutritiei. Gama PURINA PRO PLAN a fost creata pentru a le pune la dispozitia proprietarilor de animale din intreaga lume ultimele lor descoperiri. Deoarece credem ca hrana potrivita este punctul de plecare pentru o sanatate optima, fiecare dieta Purina este garantat ca asigura 100% din nutrientii esentiali de care au nevoie animalele de companie. Iar cu dietele noastre PURINA PRO PLAN chiar depasim aceasta fundatie nutritionala excelenta. Prin personalizarea nivelelor de nutrienti specifici pentru a indeplini nevoile precise ale diferitelor animale de companie in fiecare etapa a vietii lor, gama PURINA PRO PLAN ofera nutritie optima si permite proprietarilor sa le ofere animalelor adevarate beneficii pentru sanatate, care sustin starea de bine pe termen lung.
Creata de specialisti cu expertiza in nutritie si sustinuta/aprobata de profesionistii din domeniu, gama PURINA PRO PLAN consta intr-o varietate de retete care acopera nevoile aproape fiecarui tip de caine sau pisica.
DE CE SA ALEGI PURINA PRO PLAN?
Nutritia personalizata poate prelungi durata de viata a cainelui sau pisicii tale, dar si calitatea vietii sale. Hrana de caini Purina, dar si cea pentru pisici este punctul de plecare pentru o sanatate optima si stare de bine pe termen lung.
 

PRO PLAN JUNIOR cu Pui 400 g, 1.5 kg, 10 kg

PRO PLAN Hrană uscată pentru pisici

PRO PLAN STERILISED NUTRISAVOURTM cu Vită 85 g

PRO PLAN Hrană umedă pentru pisici

PRO PLAN LARGE ROBUST PUPPY cu Pui 12 kg, 3 kg

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini LARGE

PRO PLAN MEDIUM PUPPY cu Pui 12 kg, 3 kg, 800 g

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini MEDIUM PUPPY

PRO PLAN MEDIUM ADULT cu Pui 14 kg, 3 kg

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini MEDIUM ADULT

PRO PLAN SMALL&MINI PUPPY cu Pui 7 kg, 3 kg, 700 g

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini SMALL & MINI

PRO PLAN ALL SIZES ADULT LIGHT / STERILISED cu Pui 14 kg, 3 kg

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini ALL SIZES ADULT 

Bucură-te de viață!

felix
Purina one
cat-chow