Sort by
Sort by

PRO PLAN Hrană uscată pentru câini

https://www.nestle.ro/brands/proplan

Fiecare câine are nevoi nutriționale diferite, care se schimbă de-a lungul diferitelor etape de viață. Gama Purina® PRO PLAN® cu OPTINUTRITION este cea mai recentă inovație a noastră, adecvată tuturor acestor necesități. Este combinația noastră de nutrienți cea mai avansată și mai eficientă, dezvoltată pe baza descoperirilor științifice revoluționare în nutriția canină, aplicate cu profesionalism.

Întreaga gamă PRO PLAN® se bazează pe OPTINUTRITION și cuprinde produse diferite, care vizează beneficii diferite, în funcție de nevoile diverse ale câinilor. Asta înseamnă că, oricare ar fi condiția câinelui tău, vei gasi o soluție care se potrivește nevoilor sale.

Deoarece gama este structurată în funcție de taliile câinilor și de etapele lor de dezvoltare, te vei putea baza pe Purina® PRO PLAN® de-a lungul întregii sale vieți.

PRO PLAN ALL SIZES ADULT LIGHT / STERILISED cu Pui 14 kg, 3 kg

PRO PLAN ALL SIZES ADULT LIGHT / STERILISED cu Pui 14 kg, 3 kg

PURINA® PRO PLAN® All Sizes Adult Light/Sterilised cu OPTIWEIGHT® este o hrană uscată completă pentru câinii adulți supraponderali sau sterilizați de toate taliile. Este realizată cu nutrienți specifici și cu fibre la niveluri care satisfac foamea câinelui, deși este săracă în grăsimi și în calorii. Conținutul nutrițional al acestei hrane uscate pentru câini îi permite proprietarului să gestioneze apetitul și foamea câinelui său, în timp ce îi menține masa musculară și îl ajută la susținerea articulațiilor sănătoase.

Multumită nivelului ridicat de proteine, carbohidraților complecși și nivelurilor optime de fibre, formula OPTIWEIGHT® este dovedită că este eficientă pentru o pierdere sănătoasă în greutate și pentru menținerea acesteia. Această hrană uscată pentru câinii sterilizați și supraponderali îi ajută pe câinii cu exces de greutate la reducerea stresului cardiac și îi ajută la menținerea unei greutăți optime, limitând creșterea în greutate de rebound prin menținerea unei mase musculare suple, întrucât favorizează arderea caloriilor. Formula noastră conține ingrediente ușor de digerat, precum și un echilibru optim de nutrienți pentru sănătatea lor. Rețeta noastră include bucăți de carne de pui de calitate superioară, fără adaos de coloranți și cu antioxidanți de origine naturală.

*versus PURINA® PRO PLAN® Medium Adult cu OPTIBALANCE®

Listă Ingrediente

Compoziție: Pui (15%), grâu, proteine din carne deshidratată de pasăre, porumb, orez (9%), pulpă de sfeclă deshidratată, făină de soia, digest, gluten din făina de porumb, crupe de porumb, gluten din făina de grâu, substanțe minerale, ulei de peşte, grăsime animală.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 37000; Vit. D3: 1200; Vit. E: 550;
mg/kg: Vit. C: 120; sulfat de fier monohidrat: 260; Iodură de calciu anhidră: 3,4; sulfat de cupru pentahidrat: 52; sulfat de mangan monohidrat: 120; sulfat de zinc monohidrat: 440; Selenit de sodiu: 0,31.
Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 6 mg/kg

Constituenți analitici: Proteină brută: 27,0%, Uleiuri şi grăsimi brute: 9,0%, Cenuşă brută: 7,5%, Fibră neprelucrată: 3,0%

Beneficii

Săracă în grăsimi - favorizează pierderea sănătoasă în greutate
Ajută la menținerea unei mase musculare suple în timpul pierderii în greutate și după sterilizare
Ajută la reducerea senzației de foame prin conținutul ridicat de proteine, carbohidrați complecși și niveluri adaptate de fibre
O combinație de nutrienți cheie care ajută la susținerea articulațiilor sănătoase pentru stilul de viață activ al câinelui tău
Ajută la evitarea creșterii în greutate prin menținerea unei mase musculare suple, favorizând arderea caloriilor
Conține bucăți de carne de pui de înaltă calitate

Ghid de hrănire (vezi tabel)

PRO PLAN ALL SIZES ADULT LIGHT / STERILISED cu Pui 14 kg, 3 kg

 

Ghid de hrănire: Vezi tabelul cu cantităţile zilnice de hrană recomandate pentru menținerea sau scăderea în greutate. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. În cazul menținerii greutății și a unei condiţii fizice ideale ar trebui să ajustaţi cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţia fizică şi nevoile individuale ale câinelui. În cazul în care câinele are greutatea peste cea normală pentru o scădere în greutate sănătoasă respectaţi ghidul de hrănire şi ajustaţi cantitatea corespunzătoare unei scăderi medii lunare de 2 – 4% din greutatea corporală. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui dumneavoastră consultaţi medicul veterinar în mod regulat.

PRO PLAN ALL SIZES ADULT PERFORMANCE cu Pui 14 kg

PRO PLAN ALL SIZES ADULT PERFORMANCE cu Pui 14 kg

PURINA® PRO PLAN® All Sizes Adult Performance cu OPTIPOWER® este o hrană uscată completă pentru câini, care a fost formulată de experți pentru câinii care au o activitate fizică intensă. PURINA® PRO PLAN® All Sizes Adult Performance cu OPTIPOWER® conține o combinație de nutrienți cheie care susțin rezistența, recuperarea rapidă a musculaturii și sănătatea articulațiilor, astfel încât aceștia să se poată bucura la maxim de stilul lor de viață activ. Aminoacizii ajută la alimentarea mușchilor, iar aportul de acizi grași omega 3 ajută la susținerea proceselor anti-inflamatorii naturale, pentru a menține mușchii supli și o condiție fizică ideală, pe termen lung.

Această hrană uscată pentru câini conține nutrienți ușor de digerat care își eliberează imediat bunătatea. Metoda de preparare marca PURINA® este concepută astfel încât să respecte gustul și valoarea nutrițională a fiecărui ingredient, iar calitatea produsului este monitorizată în fiecare etapă de creare a acestei hrane pentru câini activi.

Listă Ingrediente

Compoziție: Pui (21%), Proteine din carne deshidratată de pasăre, Grâu, Grăsime animală, Orez (8%), Făină de soia, Gluten din făină de porumb, Digest, Pulpă de sfeclă deshidratată, Porumb, Substanțe minerale, Ulei de peşte, Ou deshidratat.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 34000; Vit. D3: 1100; Vit. E: 550;
mg/kg: Vit. C: 140; sulfat de fier monohidrat: 260; iodură de calciu anhidră: 3,3; sulfat de cupru pentahidrat: 52; sulfat de mangan monohidrat: 120; Sulfat de zinc monohidrat: 430; Selenit de sodiu: 0,30;
Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale: 65 mg/kg

Constituenți analitici: Proteină brută: 31,0%, Uleiuri şi grăsimi brute: 21,0%, Cenuşă brută: 7,5%, Fibră neprelucrată: 2,0%

Beneficii

Susține o rezistență crescută pentru câinii foarte activi și pentru câinii de lucru, datorită nivelurilor ridicate de proteine și grăsimi
Special formulată pentru a ajuta la recuperarea rapidă a mușchilor
O combinație de nutrienți cheie care contribuie la susținerea articulațiilor sănătoase, pentru stilul de viață activ al câinelui tău
Oferă toți nutrienții de care au nevoie femelele care alăptează pentru a crește pui puternici
Conține bucăți de carne de pui de înaltă calitate

Ghid de hrănire (vezi tabel)

PRO PLAN ALL SIZES ADULT PERFORMANCE cu Pui 14 kg

 

Ghid de hrănire: Vezi tabelul cu cantităţile zilnice de hrană recomandate. Aceste cantităţi sunt doar recomandări. Pentru menţinerea unei condiţii fizice ideale trebuie ajustată cantitatea zilnică de hrană conform nivelului de activitate, condiţiei fizice şi nevoilor individuale ale câinelui. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie. Pentru sănătatea câinelui tău consultă medicul veterinar în mod regulat.
Gestaţie şi alăptare: vizitează web site-ul Purina PRO PLAN® sau întreabă veterinarul pentru mai multe detalii.

Protecție prin nutriție!

 
logo purina one
felix
dog-chow