Sort by
Sort by

ONE Hrană uscată pentru pisici

logo purina one

PURINA ONE BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemului natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.
Creată de medicii veterinari și nutritioniștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.
Disponibil într-o gamă largă de rețete gustoase cu ingrediente de înaltă calitate, PURINA ONE BIFENSIS® susține apărarea naturală a pisicii tale în fiecare zi. 

Purina ONE Junior cu Pui și Cereale Integrale 800 g, 200 g

Purina ONE Junior cu Pui și Cereale Integrale 800 g, 200 g

Puii de pisică se află într-o fază de creștere și dezvoltare intensă; din acest motiv, cerințele lor nutriționale sunt extrem de mari.

Purina ONE Junior este o hrană special concepută pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale puilor de pisici (de la înțărcare, până 12 luni) și ale pisicilor însărcinate sau care alăptează.

Purina ONE Junior cu Bifensis conține o combinație de substanțe nutritive esențiale și DHA, un nutrient funcțional găsit în laptele matern care ajută la stimularea dezvoltării creierului și a vederii. Această hrană este făcută cu pui și cereale integrale, cu bucățele crocante care ajută la îngrijirea orală a gingiilor și dinților. Hrana Purina ONE Junior conține un nivel ridicat de proteine și minerale echilibrate care ajută la dezvoltarea masei musculare și a scheletului. Aceasta este foarte digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate.

Dezvoltată de medici veterinari și nutriționiști, hrana pentru pisici Purina ONE JUNIOR se bazează pe formula BIFENSIS, o formula nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Listă Ingrediente

Compoziţie: Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (14%), grăsime animală, gluten din făină de grâu, gluten din făină de porumb, făină de soia, concentrat de proteine de mazăre, amidon de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, porumb, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii, ulei de peşte.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali: UI/kg: Vit. A: 33000; Vit. D3: 1000; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 750; Sulfat de fier monohidrat: 320; Iodură de calciu anhidră: 4,1; Sulfat de cupru pentahidrat: 64; Sulfat de mangan monohidrat: 150; Sulfat de zinc monohidrat: 540; Selenit de sodiu: 0,38 Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 41,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 20,0%
Cenușă brută: 8%
Fibră neprelucrată: 2,5%
DHA: 0,05%
Acizi grași Omega 6: 3,0%

Beneficii

PURINA ONE Junior este o hrană completă creată pentru puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 1-12 luni.
- Asigură dezvoltarea sănătoasă a funcțiilor vitale
- Susține dezvoltarea sănătoasă a masei musculare și a oaselor
- Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate*
*Cercetare Purina

Ghid de hrănire (vezi tabel)

Purina ONE Junior cu Pui și Cereale Integrale 800 g, 200 g

 

Ghid de hrănire: Este recomandat ca hrana să fie introdusă începând cu vârsta de 3-4 săptămâni. Produsul trebuie amestecat cu apă pentru a face hrănirea mai uşoară. Creşte cantitatea atunci când puiul începe să mănânce mai mult şi redu cantitatea de apă adăugată în momentul în care puiul poate să mănânce singur. Fiecare pui este diferit, în funcţie de nivelul de activitate al puiului şi de condiţia fizică, cantitatea de hrană şi timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate. Potrivită şi pentru pisicile gestante şi cele care alăptează. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

În cazul folosirii PURINA ONE pentru prima dată, recomandăm schimbarea treptată prin amestecarea unei cantități tot mai mari de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Adult cu Pui și Cereale integrale 800 g, 200 g

Purina ONE Adult cu Pui și Cereale integrale 800 g, 200 g

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost creată de experții de la Purina pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor cu vârsta de peste 1 an. Aceasta ajută la reducerea acumulării de tartru cu până la 40%*, contribuind la promovarea sănătății orale. Ingredientele de înaltă calitate folosite ajută absorbția nutrienților și ușurează digestia.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționistii Purina, Purina ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Pentru a oferi pisicii tale o dietă completă și echilibrată, care să satisfacă toate nevoile lor, încearcă Purina ONE® Adult. *Studiu Purina

Listă Ingrediente

Compoziţie: Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (17%), porumb, gluten din făina de grâu, grăsime animală, gluten din făina de porumb, crupe de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, făina de soia, minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 33000; Vit. D3: 1000; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 700; Sulfat de fier monohidrat: 204; Iodat de calciu anhidru: 2,6; Sulfat de cupru pentahidrat: 41; Sulfat de mangan monohidrat: 97; Sulfat de zinc monohidrat: 340; Selenit de sodiu: 0,24
Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0% Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Adult este o hrană completă creată pentru pisici cu vârsta peste un an.
- Dovedit că reduce depunerea de tartru cu până la 40%*
- Tract urinar sănătos susținut de minerale echilibrate
- Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate
*Cercetare Purina

Ghid de hrănire (vezi tabel)

Purina ONE Adult cu Pui și Cereale integrale 800 g, 200 g

 

Ghid de hrănire: Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Adult cu Somon și Cereale integrale 800 g, 200 g

Purina ONE Adult cu Somon și Cereale integrale 800 g, 200 g

Hrana uscată Purina ONE Adult a fost formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte (+1 an). Formula noastră oferă o nutriție completă și echilibrată care ajută la menținerea stării de sănătate. Aceasta ajută la reducerea acumulării de tartru cu până la 40%*, contribuind la menținerea sănătății orale. Ingredientele de înaltă calitate din alimentele noastre ajută absorbția nutrienților și ușurează digestia.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Ingredientele de înaltă calitate folosite în hrana de pisici adulte Purina ONE asigură o absorbție sporită a nutrienților, în timp ce mineralele și vitamina D ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase.

Creată de medicii veterinari și nutritionistii Purina, Purina ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă aparare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați. *Studiu Purina

Listă Ingrediente

Compoziţie: Somon (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (17%), porumb, făină de soia, gluten din făină de grâu, gluten din făină de porumb, grăsime animală, rădăcină de cicoare deshidratată, crupe de porumb, pulpă de sfeclă uscată, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 33000; Vit. D3: 1000; Vit E: 460; mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 700; Sulfat de fier monohidrat: 204; Iodat de calciu anhidru: 2,6; Sulfat de cupru pentahidrat: 41; Sulfat de mangan monohidrat: 97; Sulfat de zinc monohidrat: 340; Selenit de sodiu: 0,24.
Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0% Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Adult este o hrană completă creată pentru pisici cu vârsta peste un an.
- Dovedit că reduce depunerea de tartru cu până la 40%*
- Tract urinar sănătos susţinut de minerale echilibrate
- Absorbție mare de nutrienți, datorită ingredientelor de înaltă calitate*
*Cercetare Purina

Ghid de hrănire

Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Sterilcat Adult cu Somon și Grâu 1.5 kg

Purina ONE Sterilcat Adult cu Somon și Grâu 1.5 kg

Purina ONE Sterilcat este hrana uscată special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după castrare sau sterilizare. Aceasta menține tractul urinar sănătos, fiind susținută de mineralele echilibrate din compoziție. Controlul greutății este susținut de un raport diferit de proteine și grăsime atunci când este urmat ghidul de hrănire.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, Purina ONE BIFENSIS conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fară coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Listă Ingrediente

Compoziţie: Somon (15%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu (15%), făină de soia, porumb, gluten din făină de porumb, gluten din făină de grâu, grăsime animală, pulpă de sfeclă deshidratată, rădăcină de cicoare deshidratată, proteină din pește deshidratat, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 36960; Vit D3: 1200; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 780; Sulfat de fier monohidrat: 230; Iodat de calciu anhidru: 2,9;Sulfat de cupru pentahidrat:46; Sulfat de mangan monohidrat: 110; Sulfat de zinc monohidrat: 390; Selenit de sodiu: 0,27.
Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 37,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 13,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 4,0%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Sterilcat / Neutered Cat este formulat cu profil nutritiv adaptat pentru pisici castrate/ pisici sterilizate.
- Conceput pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare / castrare
- Controlul greutăţii susţinut de un raport mai mare* de proteine / grăsime (* + 15% față de formula generală pentru adulți), atunci când este urmat ghidul de hrănire
- Tract urinar sănătos susţinut de minerale echilibrate

Ghid de hrănire 

Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Sterilcat Adult cu Vită și Grâu 800 g, 200 g

Purina ONE Sterilcat Adult cu Vită și Grâu 800 g, 200 g

Purina ONE Sterilcat este hrana uscată special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după castrare sau sterilizare. Aceasta menține tractul urinar sănătos, fiind susținută de mineralele echilibrate din compoziție. Controlul greutății este susținut de un raport diferit de proteine și grăsime atunci când este urmat ghidul de hrănire.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, Purina ONE BIFENSIS conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fară coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Listă Ingrediente

Compoziţie: Vită (16%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu (14%), făină de soia, porumb, gluten din făină de porumb, grăsime animală, gluten din făină de grâu, pulpă de sfeclă deshidratată, rădăcină de cicoare deshidratată, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 36960; Vit D3: 1200; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 780; Sulfat de fier monohidrat: 230; Iodat de calciu anhidră: 2,9; Sulfat de cupru pentahidrat: 46; Sulfat de mangan monohidrat: 110; Sulfat de zinc monohidrat: 390; Selenit de sodiu: 0,27.
Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 37,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 13,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 4,0%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Sterilcat / Neutered Cat este formulat cu profil nutritiv adaptat pentru pisici castrate/ pisici sterilizate.
- Conceput pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare / castrare
- Controlul greutăţii susţinut de un raport mai mare* de proteine / grăsime (* + 15% față de formula generală pentru adulți), atunci când este urmat ghidul de hrănire
- Tract urinar sănătos susţinut de minerale echilibrate

Ghid de hrănire

Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Sensitive Adult  cu Curcan și Orez 800 g

Purina ONE Sensitive Adult  cu Curcan și Orez 800 g

Pisicile sunt renumite pentru a fi mofturoase la mâncare, dar uneori acest lucru poate fi legat de o digestie sensibilă și un apetit delicat. Purina ONE Sensitive este hrana care oferă pisicii tale cu digestie sensibilă toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru sănătate.

Ingredientele de calitate pe care le folosim sunt alese pentru digerabilitatea lor. Făcută cu ingrediente delicioase pentru a stimula pofta de mâncare, hrana aceasta este bogată în curcan și orez. Reduce mirosul fecalelor cu 24%* în 14 zile şi ajută la consistenţa scaunelor datorită conţinutului său de fibre naturale. De asemenea, conține cicoare, un ingredient natural, dovedit în a reduce mirosul fecal, care menține o floră intestinală echilibrată și sprijină o digestie sănătoasă.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS Adult conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă aparare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați. *Studiu Purina

Listă Ingrediente

Compoziţie: Curcan (18%), orez (15%), porumb, gluten din făină de porumb, proteină din curcan deshidratat, concentrat proteic din mazăre, grăsime animală, făină de soia, rădăcină de cicoare deshidratată (fibre naturale 2%), substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii, ulei de peşte.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 35000; Vit. D3: 1100; Vit E: 680
mg/kg: Vit C: 160; Taurină: 750; Sulfat feros monohidrat: 210; Iodat de calciu anhidru: 2,7; Sulfat de cupru pentahidrat: 42; Sulfat de mangan monohidrat: 101; Sulfat de zinc monohidrat: 360; Selenit de sodiu: 0,25
Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 36,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 16,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,0%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Sensitive este special creată pentru sănătatea și bunăstarea pisicilor cu digestie sensibilă și apetit delicat.
- Scaune tari cu 24%*, mai puțin miros în 14 zile, datorită fibrelor naturale **
- Surse selecționate de proteine pentru a ajuta la toleranța alimentară
- Digestibilitate ridicată datorită ingredientelor de înaltă calitate
*Cercetare Purina
**vezi compoziție

Ghid de hrănire 

Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Urinary Care Adult cu Pui 800 g

Purina ONE Urinary Care Adult cu Pui 800 g

Sistemul urinar al pisicilor joacă un rol vital în realizarea și menținerea sănătății generale prin eliminarea toxinelor din corpul lor. Purina ONE Urinary Care conține acizi grași Omega 3 din ulei de pește care ajută la conservarea tractului urinar și a conținutului mineral echilibrat. Mineralele echilibrate din această hrană ajută, de asemenea, la controlul pH-ului urinar și la susținerea sistemului imunitar al pisicii.

Purina ONE BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Listă Ingrediente

Compoziție: Pui (17%); proteine din carne deshidratată de pasăre; cereale integrale (17%); porumb; făină de soia; gluten din făină de grâu; gluten din făină de porumb; grăsime animală; rădăcină de cicoare deshidratată; crupe de porumb; ulei de pește (1%); substanțe minerale; digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 33000; Vit D3: 1000; Vit E: 660
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 700; Sulfat de fier monohidrat: 204; Iodat de calciu anhidru: 2,6; Sulfat de cupru pentahidrat: 41; Sulfat de mangan monohidrat: 97; Sulfat de zinc monohidrat: 340; Selenit de sodiu: 0,25
Cu antioxidanți

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 2,5%
Acizi grași Omega 3 (EPA+DHA): 0,2%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Urinary Care este special concepută pentru a ajuta la menținerea unui sistem urinar sănătos.
- Ulei de pește pentru ca acizii graşi Omega 3 să ajute apărarea tractului urinar împotriva inflamației
- Antioxidanţi pentru a ajuta la susţinerea sănătăţii rinichilor
- Ajută la controlul pH-ului urinar şi susţine sănătatea tractului urinar

Ghid de hrănire 

Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE Coat&Hairball Adult cu Pui 800 g

Purina ONE Coat&Hairball Adult cu Pui 800 g

Hrana uscată Purina ONE Coat & Hairball cu Bifensis a fost special creată pentru pisica ta și ajută la menținerea pielii sănătoase, blănii frumoase și la reducerea formării ghemotoacelor de păr din stomac.

Purina ONE Coat & Hairball oferă niveluri adecvate de nutrienți cheie, inclusiv proteine de înaltă calitate, vitamine și grăsimi esențiale. Datorită conținutului ridicat de fibre si a unei combinatii speciale de fibre, inclusiv celuloza, ajută la diminuarea formării ghemotoacelor de păr.

PURINA ONE BIFENSIS® este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior.

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® Coat & Hairball conține, pe lângă bacterii funcționale benefice, toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Listă Ingrediente

Compoziţie: Pui (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, grâu integral (14%), porumb, făină de soia, gluten din făină de grâu, grăsime animală, pulpă de sfeclă uscată, gluten din făină de porumb, rădăcină de cicoare deshidratată, substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii, ulei de pește.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 33500; Vit. D3: 1100; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 700; Sulfat de fier monohidrat: 190; Iodat de calciu anhidru: 2,5; Sulfat de cupru pentahidrat: 39; Sulfat de mangan monohidrat: 94; Sulfat de zinc monohidrat: 330; Selenit de sodiu: 0,23
Aditivi tehnologici (mg/kg): 
Celuloză pulbere: 35; Cu antioxidanţi

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 14,0%
Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 6%
Acizi grași Omega 3: 0,2%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Coat & Hairball este special concepută pentru a menține eficient pielea sănătoasă și blana frumoasă a pisicii tale.
- Dovedit că menţine pielea sănătoasă şi blana frumoasă datorită proteinelor de înaltă calitate, vitaminelor și acizilor grași esențiali
- Formarea ghemotoacelor de păr diminuată datorită unei combinații speciale de fibre
- Bogată în proteine de înaltă calitate și cu nivelurile potrivite de nutrienți cheie pentru a ajuta la limitarea pierderii excesive a părului

Ghid de hrănire 

Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Purina ONE INDOOR Adult cu Curcan și Cereale Integrale 1.5 kg, 800 g, 200 g

Purina ONE INDOOR Adult cu Curcan și Cereale Integrale 1.5 kg, 800 g, 200 g

Purina ONE INDOOR cu Bifensis, hrana uscată special concepută pentru pisicile de apartament, ajută la menținerea nevoilor dietetice ale pisicii tale. Dezvoltată de medicii veterinari și nutriționiști, această hrană oferă pisicilor toate substanțele nutritive esențiale de care au nevoie la fiecare masă, inclusiv acizii grași Omega 6.

Hrana pentru pisici Purina ONE Indoor cu curcan alimentează necesarul redus de energie și contribuie la reducerea formării ghemotoacelor de păr din stomac. Fibrele din această formula elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile*(Studiu Purina). Această hrană conține un nivel ridicat de proteine pentru o condiție fizică ideală și sănătoasă a organismului și un conținut mai scăzut de grăsimi pentru a preveni creșterea în greutate. De asemenea, conține cicoare, un ingredient natural care reduce mirosurile din litieră. Această hrană contribuie la menținerea unei microflore intestinale echilibrate pentru un sistem digestiv sănătos.

Purina ONE BIFENSIS este o formulă nutrițională unică, cu bacterii funcționale benefice, care întărește sistemul natural de apărare al pisicii de la interior spre exterior. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană. Fără coloranți adăugați, fără arome artificiale adăugate și fără conservanți artificiali adăugați.

Listă Ingrediente

Compoziţie: Curcan (17%), grâu integral (17%), proteine din carne deshidratată de pasăre, porumb, făină de soia, gluten din făină de grâu, gluten din făină de porumb, grăsime animală, rădăcină de cicoare deshidratată (2%), substanțe minerale, digest (cu pudră de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

Tabel nutrițional

Aditivi nutriţionali:
UI/kg: Vit. A: 36960; Vit D3: 1200; Vit E: 460
mg/kg: Vit C: 140; Taurină: 780; Sulfat de fier monohidrat: 220; Iodat de calciu anhidru: 2,8; Sulfat de cupru pentahidrat: 45; Sulfat de mangan monohidrat: 108; Sulfat de zinc monohidrat: 380; Selenit de sodiu: 0,26
Cu antioxidanţi

Constituenţi analitici:
Proteină brută: 34,0%
Uleiuri și grăsimi brute: 13,0% Cenușă brută: 7,5%
Fibră neprelucrată: 6%
Acizi grași Omega 6: 2,0%

Beneficii

PURINA ONE Indoor Formula este special concepută pentru pisici care trăiesc în principal în interior și poate fi folosită pentru a minimiza formarea ghemotoacelor de păr.
- Cu fibre, dovedit că elimină de două ori mai mult păr din stomac în doar 14 zile*
- Conține cicoare, un ingredient natural, dovedit că reduce mirosul litierei
- Condiţie fizică ideală, sănătoasă datorită raportului de proteine / grăsime adaptat
*Cercetare Purina

Ghid de hrănire (vezi tabel)

Purina ONE INDOOR Adult cu Curcan și Cereale Integrale 1.5 kg, 800 g, 200 g

 

Ghid de hrănire: Cantităţile recomandate zilnic trebuie ajustate în funcţie de starea vremii, nivelul de activitate al pisicii și condiţia fizică a acesteia. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Dacă folosiți PURINA ONE pentru prima dată, vă recomandăm să faceți schimbarea treptat prin amestecarea unei cantități tot mai mare de PURINA ONE cu alimentele curente ale pisicii, pe o perioadă de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al pisicii să se adapteze la schimbare.

Răsfăț pentru pisica ta!

/gourmet
https://www.nestle.ro/brands/proplan
Proplan Veterinary Diets Logo