Sort by
Sort by

Purina One

logo purina one

Despre Purina ONE 

Pisica ta și câinele tău trec printr-o serie de schimbări fizice pe parcursul vieții. De la stadiul de junior la cel de adult – stilul de viață se schimbă constant, la fel și nevoile nutriționale. Din acest motiv experții nutriționiști și veterinari de la Purina au creat o varietate de rețete potrivite fiecărui stadiu de viață.

ONE Hrană umedă pentru pisici

ONE Hrană uscată pentru pisici

ONE Mini Hrană umedă pentru câini

ONE Mini Hrană uscată pentru câini

Răsfăț pentru pisica ta!

 

Citește mai multe

Cum să îmbunătățești viața pisicii tale în doar trei săptămâni

Știm că bunăstarea pisicii tale e o prioritate pentru tine. De aceea am lansat provocarea de 3 săptămâni Purina ONE: pentru schimbări vizibile, atât la interior, cât și la exterior. Acceptă provocarea și oferă-i pisicii tale o viață mai lungă și mai frumoasă, alături de tine

Cum hrănești o pisică adultă?

O alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional este crucială pentru creșterea și dezvoltarea puiului de pisică, deoarece îl va pregăti pentru o viață lungă și activă. Pisicuțele devin adulte din punct de vedere sexual în jurul vârstei de 7 luni, însă abia după un an este recomandată hrana pentru pisici adulte. Alimentația pisicilor adulte trebuie să fie de calitate, pentru a le putea oferi energia de care au nevoie.

Este locuința ta mediul perfect pentru o pisică?

Îți dorești o pisică și vrei să o vezi fericită și să se simtă confortabil în locuința ta. Transformă casa în trei pași ca să te asiguri că pisica ta va fi fericită.