Sort by

Gustare cu lapte Nestlé® Yogolino Caise, 4 x 100g, de la 6 luni

Gustare delicioasă pe bază de lapte, special destinată nevoilor nutriționale ale micuților cu vârsta între 6 și 36 luni.

Gustare cu lapte Nestlé® Yogolino Caise, 4 x 100g, de la 6 luni

  • Bogat în calciu și zinc care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală.
  • Fără conservanți și fără coloranți, conform legislației în vigoare.
  • Produs pasteurizat, ambalat în atmosfera protectoare și sigilat ermetic. Nu necesită refrigerare.
  • O porție acoperă 30% din necesarul zilnic de Calciu și Zinc (VNR*).
  • Consumul de YOGOLINO ca desert sau ca o gustare între mese contribuie la completarea aportului zilnic recomandat de lapte și produse lactate. 
  • Datorită procesului de producție nu este necesar ca produsul sigilat să fie păstrat la frigider și poate fi servit la temperatura camerei. Asta înseamnă că îl poți lua cu tine oriunde. 

* VNR = Valoarea Nutrițională de Referință.

Note importante:

  1. Recipientul sigilat nu necesită refrigerare și se poate păstra la temperatura camerei.
  2. Oferă-i Yogolino micuțului tău folosind o linguriță de dimensiuni mici. Yogolino se consumă imediat după deschidere; porția neterminată nu se păstrează.
  3. Nu oferi spre consum dacă recipientul este deteriorat sau umflat. Nu încalzi în cuptorul cu microunde. Copilul trebuie să stea în șezut și să fie supravegheat în timp ce mănâncă.
  4. Pentru că are un ambalaj practic, Yogolino se utilizeaza în siguranță în preajma bebelușilor. Atenție însă, copilul tau trebuie să stea în șezut și trebuie să-l supraveghezi in timp ce mănâncă.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și începerea diversificării după această vârstă, în paralel cu alăptarea. Este important ca cel mic să beneficieze de o alimentație variată și echilibrată, ca un prim pas pentru un stil de viață sănătos. Întreabă medicul cu privire la introducerea în alimentația sugarului și a altor alimente, în completarea laptelui de mamă sau a formulei de lapte. Se recomandă continuarea alăptării pe o perioadă cât mai îndelungată după începerea diversificării alimentației.

Listă Ingrediente

Lapte  fermentat (90%) [lapte integral, maltodextrină, amidon modificat din porumb, smântână, zahăr, proteine din lapte), concentrat mineral din lapte, agent de îngroșare (pectine), fermenți lactici, mineral (sulfat de zinc)], preparat din fructe (10%) [zahăr, piure de caise 3,5%, amidon modificat din porumb,  mineral (clorură de magneziu), aromă].

Nu conține gluten. Conține lapte. A nu se oferi bebelușilor cu alergie la laptele de vacă.

TABEL VALORI NUTRIȚIONALE

Valoare energetică: 106kcal/100g
Proteine: 3g/100g
Glucide: 15,7g/100g
Glucide din care zaharuri: 10g/100g
Grăsimi: 3,4g/100g
Grăsimi din care acizi grași saturați: 2,2g/100g
Fibre: 0.5g/100g
Sare: 0.09g/100g
Calciu: 150mg/100g
Magneziu: 30mg/100g
Zinc: 1.5mg/100g

 

Descoperă celelalte produse pentru bebelușul tău

NESTLE Naturnes
nestle
nestle infants cereals

Citește mai mult

Foto 5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii

5 moduri prin care poți preveni creșterea în greutate pe timpul iernii 

Este oficial iarnă, iar zilele scurte și reci îți pot afecta viața echilibrată și obiceiurile nutriționale de zi cu zi. Totuși, poți lua măsuri preventive pentru a combate efectele iernii asupra stării tale de bine.

Foto 8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului

8 condimente care ajută la accelerarea metabolismului 

Accelerarea metabolismului este un concept pe care îl întâlnești de cele mai multe ori atunci când vine vorba de alimentație și menținerea unei greutăți normale. În general, metabolismul unei persoane se referă la acele procese nutritive de asimilație (preluarea energiei) și dezasimilație (eliminarea energiei), iar optimizarea acestor procese este un lucru important pentru un stil de viață echilibrat.

Cum revii la o alimentatie echilibrata dupa perioada sarbatorilor

Cum revii la o alimentație echilibrată după perioada sărbătorilor? 

Timp necesar pentru citire: 6 minute

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece momente speciale alături de cei dragi. Face parte din tradiția poporului nostru să avem o masă bogată de sărbători, să ne bucurăm de preparate delicioase, care au parcă un gust mult mai bun decât în restul anului. Nu trebuie să ne îngrijorăm prea tare din pricina kilogramelor în plus acumulate de sărbători, deoarece avem la îndemână câteva metode simple de a reveni la alimentația echilibrată.