Sort by

Nestlé va ajuta 10 milioane de tineri în carieră | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă

 

 


 
Nestlé a anunțat astăzi o nouă ambiție în ceea ce privește Nestlé needs YOUth, inițiativa sa mondială dedicată tinerilor: până în 2030, Nestlé se angajează să ajute 10 milioane de tineri din întreaga lume să aibă acces la oportunități economice și de carieră.

 

Această inițiativă globală reunește toate eforturile Nestlé de susținere a tinerilor din întreaga lume, întreprinse fie în mod separat, fie în colaborare cu alte companii, așa cum este programul Alliance for YOUth.

Pentru a îndeplini ambiția propusă pentru 2030, Nestlé needs YOUth are un scop extins. În plus față de inserția profesională a tinerilor, inițiativa se concentrează și pe susținerea următoarei generații de antreprenori și antreprenori în agricultură, încuranjând totodată inovarea prin platforme precum Henri@Nestlé.

Tot astăzi, Nestlé a anunțat că este prima companie care se alătură Global Initiative on Decent Jobs for Youth, un program dedicat tinerilor, condus și implementat la nivel mondial de către Organizația Internațională a Muncii.

Mark Schneider, CEO-ul Nestlé, a făcut aceste anunțuri azi, la New York, în cadrul Adunării săptămânale Generale a ONU. El a subliniat că investițiile în tineri sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă și că vor ajuta de asemenea companiile, susținând dezvoltarea economică și impulsionând afacerile. Mai multe informații se regăsesc în Nestlé in Society.

​Nestlé România susține programul Nestlé Needs Youth, iar în perioada 2014 – 2016 am reușit să ne atingem obiectivele propuse și astfel am angajat: 351 de persoane pe posturi cu perioadă determinată și nedeterminată, 107 interni și trainees și am organizat 69 de evenimente, la care au participat peste 2 000 de tineri.

În ceea ce privește Alliance for Youth în România, alături de partenerii noștri, în perioada 2015-2016 am reușit să angajăm: 15 500 de tineri, 644 de interni și trainees și am organizat 224 de evenimente, la care au participat peste 18 000 de persoane.