Sort by
Sort by

Experiente culinare pe noul site www.maggi.ro | Nestlé

Înapoi la comunicatele de presă
Bucuresti

Toti pasionatii de gatit isi pot extinde experientele culinare pe noul site www.maggi.ro

MAGGI a relansat site-ul www.maggi.ro, un atelier de creatie in care toti cei care isi doresc sa experimenteze, sa descopere si sa testeze lucruri noi in bucatarie, vor gasi inspiratie pentru a gati din toata inima.

Atelierul de creatie MAGGI vine cu o noutate: MAGGIpedia. Colectia de retete MAGGI ofera utilizatorilor retete in functie de starile lor de spirit. Pentru ca starea de spirit dicteaza de multe ori intreaga experienta culinara, MAGGI surprinde consumatorii cu introducerea acestui criteriu in selectarea retetelor. Acum, cei fericiti, relaxati, optimisti sau curajosi, pot gasi pe MAGGIpedia cea mai potrivita reteta pentru starea lor de spirit.  

Noul site MAGGI Romania pastreaza, totodata, si una dintre cele mai indragite sectiuni din vechiul site: “Gateste cu ce ai in frigider”, un instrument prin care utilizatorii pot cauta retete in functie de ingredientele pe care le au la dispozitie. 

“In noua sa versiune, maggi.ro este o resursa valoroasa pentru oricine isi doreste sa descopere si sa experimenteze in bucatarie. Dincolo de formatul foarte prietenos, site-ul vine cu o noutate: alegerea retetelor dupa starile de spirit. Toti cei care au gatit macar o data, stiu ca intreaga experienta, de la alegerea retetei si descoperirea ingredientelor, pana la testarea unor noi arome si a unor modalitati de preparare inedite, poate fi total diferita in functie de cum ne simtim. Noul site maggi.ro este o sursa de inspiratie pentru utilizatorii care isi doresc sa redescopere bucuria de a gati.”, a declarat Alina Constantin, Business Manager MAGGI Romania.   

“Lansarea noului website www.maggi.ro a fost o mare dorinta a echipei si totodata o mare provocare pentru noi. Ne-am imaginat un site cat se poate de fresh, plin de vitalitate si multa emotie – traduse prin imagini de o calitate superioara si continut structurat intr-o maniera cat mai usor de utilizat si personalizat pentru oricare dintre fanii MAGGI.”, a declarat Roxana Florescu, Group Brand Manager Culinary.

Noul site MAGGI Romania ofera utilizatorilor informatii utile despre un stil de viata echilibrat, adresand teme precum timp liber, nutritie, sport, hobby etc.

Utilizatorii se pot alatura atelierului de creatie si isi pot extinde experientele culinare, prin abonarea la newsletter sau printr-un simplu LIKE la pagina de Facebook MAGGI Romania.

Articole pe aceeaşi temă: