Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promisiunea 1: Imbunatatim continuu produsele pentru a oferi optiuni alimentare gustoase si sanatoase

Oferim produse adecvate nutritional pentru copiii de varsta mica*

 • Laptele pentru copii de varsta mica este special conceput pentru nevoile nutritionale specifice in aceasta etapa de varsta, asigurandu-le o crestere fizica armonioasa, o dezvolatre cognitiva normal si le sustine imunitatea prin complexul de vitamine, minerale si acizi grasi.
 • Cerealele Nestlé pentru diversificare contin mai mult de 60% din necesarul zilnic de fier pe portie, precum si Vitamina C, care ajuta la absorbtia fierului in organismul celor mici. Prin continutul de fier si vitamina C, cerealele speciale Nestlé pentru diversificare contribuie la preventia carentei de fier, principala cauza a anemiei feriprive la copii.
 • Din dorinta de a oferi produse din ingrediente naturale, sigure si care raspund nevoilor nutritionale ale copiilor, a aparut gama de piureuri NaturNes, intr-un format inovator, din ingrediente naturale imbogatite cu Vitamina C, cu gust placut, indragit de catre cei mici.

Oferim produse pe baza de cereale integrale pentru un mic dejun echilibrat

 • Cerealele integrale sunt ingredientul numarul 1 in majoritatea cerealelor de mic dejun si batoanelor de cereale Nestlé (cu exceptia gamei Corn Flakes).
 • Prin continutul de beta-glucan (un tip de fibra care se gaseste in mod natural in ovaz), cerealele Nestlé Cheerios Oats cu fulgi de ovaz integral contribuie la reducerea colesterolului**, atunci cand sunt incluse intr-o alimentatie echilibrata si variata.
 • Oferim produse delicioase certificate fara gluten (Corn Flakes, Corn Flakes cu miere si arahide si Corn Flakes Choco), astfel incat si cei care urmeaza o alimentatie fara gluten sa se poata bucura de gustul delicios al cerealelor de mic dejun Nestlé.

Imbunatatim continuu produsele noastre pentru a asigura un gust bun cu ingrediente usor de recunoscut

 • In prezent, cerealele de mic dejun Nestlé nu contin arome sau coloranti artificiali (cu exceptia cerealelor de mic dejun Lion, la care lucram in prezent pentru a elimina aromele artificiale).
 • Bomboanele de ciocolata Smarties contin doar coloranti naturali.
 • Ciocolata Nestlé Dessert cu 52% cacao contine doar unt de cacao, fara alte grasimi adaugate. De asemenea, ciocolata Nestlé Dessert nu contine gluten si poate fi inclusa in alimentatia persoanelor cu intoleranta la gluten.
 • Gamele noastre de produse, Maggi Ideea Zilei Retete la punga pentru cuptor si Maggi Ideea Zilei baza pentru paste, contin doar ingrediente pe care le cunosti si care se regasesc in bucataria fiecaruia.

Imbunatatim retetele produselor noastre pentru a asigura un profil nutritional adecvat

 • La sfarsitul lui 2017, 96% din valoarea produselor pe care le-am vandut in Romania respecta Criteriile Nutritionale in vigoare si reprezinta o alegere potrivita in cadrul unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata activ.
 • In prezent, produsele noastre de pe piata locala nu contin grasimi trans provenite din uleiuri partial hidrogenate.
 • Imbunatatim permanent profilul nutritional al napolitanelor Joe si Nesquik. In prezent, acestea nu contin niciun tip de grasimi hidrogenate.
 • Continuam sa imbunatatim profilul nutritional al produselor noastre prin reducerea cu 10% a sodiului si cu 5% a zaharurilor din produsele noastre, pana la sfarsitul anului 2020.

Adaugam vitamine si minerale in produsele noastre pentru a contribui la o alimentatie echilibrata, care asigura necesarul zilnic de micronutrienti

 • Complexul Opti-Start din Nesquik cacao instant contine o combinatie unica de vitamine si minerale ce completeaza proprietatile benefice ale laptelui: Fier, Zinc si Vitamina D. Nesquik Opti-Start este singurul produs din categoria din care face parte - cu adaos de Fier, ce contribuie cu 17% la asigurarea necesarului zilnic al acestui mineral, luptand astfel impotriva anemiei feriprive din randul copiilor din Romania.
 • Cerealele Nestlé FITNESS® contin vitamine din grupul B (B2, B3, B5, B6) care contribuie la metabolismul energetic normal.
 • Toate cerealele Nestlé de mic dejun pentru copii sunt o sursa buna de Fier, Calciu, Vitamina D si vitamine din grupul B.