Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promisiunea 5: Respectam mediul inconjurator si sustinem programe de agricultura sustenabila

Oferim sprijin si ne implicam activ, cu ajutorul angajatilor, in activitati de protectie a mediului inconjurator

  • Incepand cu 2018, ne vom implica atat in activitatile Let’s do it, Romania!, prin sprijin financiar si prin intermediul activitatilor de voluntariat.

Conducem operatiuni sustenabile la toate nivelurile, toate elementele cu impact asupra mediului fiind atent monitorizate si raportate

  • Obiectivul nostru este reducerea constanta a consumului de energie si apa in fabrici. Pana la finalul anului 2016 am redus cu 22.4% consumul de energie (GJ de energie/tona de produs) si cu 34% consumul de apa (L/tona de produs) fata de 2015.
  • Contribuim la angajamentul grupului pentru sustenabilitate, in scopul obtinerii “Zero deseuri la groapa de gunoi” pana in 2020. Eforturi constante si operatiuni sustenabile sunt intreprinse la toate nivelele. In plus, Nestlé monitorizeaza indeaproape si raporteaza toate elementele care pot avea un impact asupra mediului.

Contribuim la sustinerea viitorului cafelei prin programe de sustenabilitate

  • Odata cu lansarea initiativei NESCAFÉ, ne-am luat angajamentul de a contribui la sustinerea viitorului cafelei, prin programe de sustenabilitate desfasurate pe o perioada de zece ani, incepand cu 2010.
  • Contribuim la viabilitatea culturilor de cafea prin parteneriate cu agronomi, ajutand fermierii sa obtina culturi de cafea cu productivitate crescuta, le asiguram rasaduri din soiuri de calitate superioara, rezistente la boli si daunatori.
  • La nivel global, in cele 15 tari din Centura Cafelei unde se desfasoara initiativa NESCAFÉ, ne-am propus ca, pana in 2020, sa distribuim 220 de milioane de rasaduri de plante de cafea din soiuri de calitate superioara.
  • Pana la sfarsitul anului 2016 au fost distribuite peste 95 de milioane de rasaduri si au fost livrate peste 36.000 de ore de consiliere cu ajutorul agronomilor parteneri NESCAFÉ. Astfel, ne asiguram ca iubitorii de cafea vor continua sa savureze o cafea NESCAFÉ in fiecare zi.