Sort by
Sort by

Ziua Familiei cu Nestlé

Foto Ziua Familiei cu Nestlé

 

Când te gândești la familie îți vin în minte cuvinte precum acasă, iubire, cei dragi, amintiri frumoase sau momente de relaxare. Și pentru că vremurile se schimbă și noi ne schimbăm o dată cu ele, familia poate fi creată, dincolo de legăturile de rudenie, cu oricine. Familia ne ajută să rămânem conectați, să învingem obstacole, să creștem, și, desigur, să ne regăsim. 

Înainte de toate, astfel, familia este un sentiment. 

Deja o tradiție, Nestlé sărbătorește Ziua Internațională a Familiei pe 15 mai alături de copiii din familia SOS Satele Copiilor. De-a lungul anilor am crescut și noi alături de ei, încercând să împrumutăm puțin din spiritul lor, din pasiunea și puterea lor, din abilitatea de a forma familii care reușesc să formeze tineri adulți de succes.

Acest lucru este posibil doar datorită unui start bun în viață – educație, stabilitate, iubire. Ne-am regăsit în obiectivul lor de a crește generații sănătoase prin pasiunea comună pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață activ, ajutând la asigurarea unui mic dejun sănătos în fiecare zi pentru toți copiii din SOS Satele Copiilor.