Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ardei umpluți cu porumb, chili și brânză

Article Type
Ardei umpluti cu porumb, chili si branza

 

O rețetă vegetariană fără carne, cu un gust deosebit!

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 4

Icon Time

 GATA ÎN: 60 minute

Icon Difficulty

 DIFICULTATE: Curajos


Lista de ingrediente

  • 4 ardei grași
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roșie
  • 1 linguriță chimen
  • 1 ardei chili sau 1 linguriță piper roșu
  • 2 dovlecei
  • 175g porumb
  • 1 avocado
  • 50g brânză cheddar
  • 2 lingurițe coriandru
  • 2 lingurițe MAGGI Secretul Gustului legume  

Cum prepari?

  1. Pune la fiert o oală cu apă, taie capacul de la ardei și curăță-i de semințe, pune-i la fiert 5 minute, apoi scoate-i și lasă-i la scurs cu partea tăiată în jos.
  2. Ceapa tăiată mărunt pune-o în tigaie cu o lingură de ulei și las-o la foc pentru 3 minute, până se înmoaie. Adaugă chimen, chili (sau piper) și gătește pentru încă 2-3 minute.
  3. Taie dovleceii în cubulețe și adaugă-i în tigaie, peste ceapă și condimente și gătește-i aproximativ 4 minute, până se înmoaie, apoi ia de pe foc.
  4. Adaugă în tigaie porumbul, avocado tăiat cubulețe, brânza dată prin răzătoare, coriandru și MAGGI Secretul Gustului legume și amestecă-le.
  5. Umple cei 4 ardei cu amestecul de legume, apoi pune-i într-un vas pentru gătit la cuptor antiaderent.
  6. Mai lasă în cuptor timp de 30-35 minute, până când devin foarte moi.
  7. După ce îi scoți din cuptor, lasă-i 5 minute să se răcorească, apoi îi poți servi.  

Ardeii umpluți cu porumb, chili și brânză pot fi serviți cu smântână, salată de fasole sau chipsuri din porumb. O masă fără carne cu care sigur te vei sătura!

Informații nutriționale per porție

Calorii Proteine Grăsimi Carbohidrați
235kcal 8g 14g 21g