Cheesecake cu NESCAFÉ
Cremos, cu iz de vară și relaxant, cheesecake-ul este un desert ușor și revigorant. Unde mai pui că aroma intensă de cafea se îmbină perfect cu restul ingredientelor?
MASĂ PENTRU: 10
DIFICULTATE: Curajos
Lista de ingrediente
Baza
• 20-25 biscuiți cu cacao
• 3 linguri de unt
Crema
• jumătate de cană de cafea preparată NESCAFÉ Brasero Originala
• 230g cremă de brânză
• un pliculeț de gelatină
• 150g zahăr pudră
• 80g ciocolată Nestle Dessert Noir
• 225ml smântână
• o mână de fulgi de ciocolată pentru decorare
Cum prepari?
Farâmițează biscuiții, pune-i în blender. Topește untul și toarnă-l peste biscuit. Amestecă până ce obții o pastă omogenă. Pune mixul obținut într-o tavă dreptunghiulară în frigider, timp de 10 minute. Toarnă într-o tigaie inăltuță cafeaua NESCAFÉ Brasero Original și pliculețul cu gelatină. Încălzește-le până când gelatina se dizolva complet și apoi lasă la răcit.
Între timp poți să amesteci crema de brânză cu zahărul într-un bol. După omogenizare, adaugă smântâna și ciocolata topită și apoi amestecul de gelatină și cafea. Omogenizează bine și toarnă crema obținută peste baza de biscuiți. Lasă tava la rece, în frigider, timp de patru ore.
Înainte să te bucuri de prăjitură decoreaz-o cu fulgi de ciocolată. Fulgii de ciocolată îi poți obține dând pe răzătoare câteva pătrățele de ciocolată Nestle Dessert Noir.
Poftă bună!
Informații nutriționale per porție
Calorii | Proteine | Lipide | Glucide |
406.7kcal | 4.4g | 22.4g | 42g |