Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noir Delight

Foto Noir Delight

 

Pentru iubitorii de cafea, acest tort ascunde o surpriză plăcută în fiecare felie!

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 10

Icon Time

    GATA ÎN: 2 ore

Icon Difficulty

   DIFICULTATE: Curajos


Lista de ingrediente

Blat:
•    220g făină
•    90g cacao pudră
•    12g praf de copt
•    1⁄4 linguriță sare
•    350g zahăr
•    2 ouă
•    110ml ulei
•    240 ml chefir
•    o linguriță extract de vanilie
•    240ml cafea fierbinte NESCAFÉ

Crema:
•    200g ciocolată Nestlé Dessert Noir
•    175g unt
•    50g zahăr pudră
•    12g cacao pudră
•    25ml apă fierbinte


Cum prepari?

1.    Pentru a prepara blatul, amestecă zahărul și ouăle până când acestea se transformă într-o spumă consistentă.
2.    Adaugă uleiul, chefirul și extractul de vanilie și amestecă, apoi adaugă restul ingredientelor, cafeaua fierbinte fiind ultimul.
3.    Împarte aluatul în două părți egale și coace-le timp de 25-30 de minute într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade Celsius.
4.    Pentru cremă, topește ciocolata Nestlé Dessert Noir și las-o să se răcească puțin.
5.    Între timp, amestecă untul cu zahărul pudră până ce compoziția devine spumoasă.
6.    Dizolvă pudra de cacao în apa fierbinte.
7.    Amestecă ciocolata topită împreună cu crema de unt și pudra de cacao și folosește crema pentru a îmbrăca blaturile.

Pentru a decora acest tort, dă frâu liberi imaginației! 
 
Rețetă trimisă de Mihály Ágnes în cadrul concursului „Intră în Lumea Deserturilor” organizat de Nestlé Dessert.

Informații nutriționale per porție

Calorii Proteine Lipide Glucide
631.7kcal 10.3g 33.6g 52g